BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 22, 2008

warning! panjangnya 2 km... slamat membaca.

tag dari kakak aku... click SINI untuk terbang ke blog beliau... oh ya, wahai kakakku yang baek ati, tag 1st tu si rama2 da penah bwat, bole click kat SINI kalau nak bwat spot-cek... so, 1st tag tu da kira halal la kan kakk... jom move on gi tag kedua...

Starting time:
::6.05am::

Name:
::si rama-rama::

Sisters:
::kak yani rajin masak..ngee~::
::fatin yang garang macam rimau..::

Brothers:
::abang yang suka belagak cam garang... menyampess!::

Shoe size:
::4/5...::

Height:
::155cm, rendah skeeeeet dari kakak.. ::

Where do u live:
::kk::

Have u ever been on a plane:
::sure of cos::

Fallen asleep at school:
::mesti la...::

Broken someone's heart:
::maybe...need to ask them la btol tak heart dorg tu ter'broken secara tak sengaja oleh si rama2 ni...::

Sat by the phone all night waiting for someone to call:
::tak penah tgu all nite. kalau da ada org janji nak kol pon, si rama2 akan tido sambil menunggu=)::

Saved emails:
::tak ada... jarang bukak email::

What is your room like:
::peach::

What's right beside u:
::bantal::

What is the last thing u ate:
::Nasi + daging masak kari + vege, ooo, kakak aku ni sempat nak meyindir aku pulak dalam jwpn dia utk soklan ni... baru aku prasan, ceiit!::

Ever had...Chicken pox:
::penah... time darjah 6...::

Stitches:
::never::

Broken nose:
::alhamdullilah, tak penah::

Do u believe in love at first sight:
::percaya... ::

Like picnics:
::sangattt suka!::

Who was/were... The last person u danced with:
::haha, time picnic ari tu... kitorng bwat tarian poco2::

Last made u smile:
::tengok pixie time kuar ngn kengkawan ari tu::

Today did u...Talk to someone u like:
::masih awal pagi lagi waktu tag ni dijawab. aku blom berkomunikasi dengan sorang manusia pon cehh, ayat~.. suma masih tido::

Get sick:
::si rama2 sangat fragile... kejap2 sehat, kejap2 tak sehat, sebab tu la parents tak bagi gi study jauh dari umah=p::

Miss someone:
::of cos... ibu ayah, cepat la balikkkk...::

Who do u really hate:
::ada la sorang yang tak pandai paham bahasa tuuuuu....::

Do u like your hand-writting:
::lupa plak camna rupa bentuk tulisan comelku itu... dah lama tak menulis kannn... haha...::

Are your toe nails painted:
:: heii, mana ble kalerkan kuku! ::

Whose bed other that yours would u rather sleep in:
::katil ibu ayah::

What color shirt are u wearing now:
::pink+white::

Are u a friendly person:
::yaa, ngan orang yang si rama2 rasa selesa sahaja...::

Do u have any pets:
::tak suka pets!.::

Do u sleep with the TV on:
::nope! membazir letrik::

What are u doing right now:
::jawab tag+ym+lapar!::

Can u handle the truth:
::yess...::

Are u closer to your mother or father
::both equally rapat::

Do u eat healthy:
::sometimes... suka jugak mamam junk foods...::

If u're having a bad day, who are u most likely to go to:
::no one, sleeping is better::

Are u loud or quiet most of the time:
::bergantung ngan keadaan n orang sekeliling::

Are u confident:
::sometimes::

5 things I was doing 10 years ago:
::time umur 12 tahun? hmm, ntah la, tak hengat sangat pasal childhood memori ni::

5 things I would do if I were a billionaire:
::sangat banyakk, bukan stakat 5 ja...::

5 of my bad habits:
::cam tak ada habit plak::

5 places I've lived/living :
::kk -> papar -> new zealand -> papar -> then baru balik kk... macam nomad pulak kan...::

ok, nak jawab tag ketiga dari kakak plak... isy, kakak aku ni, rajin sangat menge'tag aku...

1. Do you think you're hot?
herkk, ntah la... u decide!

2. Upload your fave picture of you

3. Why do you like that picture?
majlis khatam qur'an during my sis's wedding... i juz love it without a reason...

4. When was the last time you ate pizza?
hmm, ada ari tu time kuar ngan kengkawan... tapi lama dah... 4,5 weeks ago.

5. The last song you listen to?
terima kasih cinta- afghan... besh lagu ni.

6. What are you doing right now besides this?
ym'ing... ngan sapa? itu la yg kita tak tauu <-- ayat ni lagi!

7. What name you prefer besides yours?
belum terfikir...

8. People to tag: mangsa seterusnya--->
::takyah la tag sapa2 kan... suma bloggers pon cam bz ja menjawab tags skg... hihii... so, bagi la dorang diskaun utk tag nih!

yesss! i'm done~Woohoo!

3 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

pic tu lebih2 jer... mcm pengantin.

tak suka pets ek? camana nak pelihara kucing? comel ooo

pink_butterfly said...

tu la..mana ble kalah dr pengantin...=)

x suka pets... including kucing...geli laaa...

[yAN!e][pUTraJAya] said...


ingat kan pic kamoo bertunang dik
hehhehe

cantek nyer kamooo....

=]