BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, December 2, 2008

me and 'him' ???

adoyaii, tag kali ni tersangatlah mencabar minda ku... kenapa? sebab tag ni adalah berkaitan pasal aku ngan 'him'... and problem yang bwat aku pening kepala nak fikir ialahhhh... mencarik sapa 'him' yang aku nak refer to dalam tag nih... hmm... tak tau nak pilih sapa sebab so far tak ada lagi 'da one n only' dalam fikiran aku. okies, to make it fair n square, aku nak refer 'him' tu kat kawan lelaki yang paaaaaaling lama berkawan ngan aku... sejak form 1 sampai sekarang... siapakah dia??? jeng3...

1. What is the relationship of you and him/her?
- kawan, sahabat, frenzy...

2. Your 5 impressions towards him/her.
- tomey
- baek ati
- funny
- artistik
- great singer!

3. The most memorable things he/she had done for you.
- send me many of his art work... sudi jadi kawan aku sejak aku bebudak sampai sekarang...come to my convo...=)

4. The most memorable things he/she have said to you?
- hey, cutie! (dia yg cakap okkk....)

5. If he/she become your lover, you will..
- kalau da jodoh, nak bwat camna kan? juz wish for the best...

6. If he/she become your enemy, you will..
- tanak la enemy2... dua2 dah besar... bukan bdk2 lagik nak bgaduh2...

7. If he/she become your lover, he has to improve on his/her..
- tak ada apa to improve rasanya...

8. If he/she become your enemy, the reason is..
- don't be...

9. The most desirable thing to do on him/her is?
- fulfill every date yang dia offers dulu and telah di'rejek plak oleh aku... aisy, jahatnya aku nih!

10. The overall impression of him/her is..
- he's cute!

11. How do you think the people around you will feel about you?
- how shud i know...

12. The character of you for yourself is?
- quiet...

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
- aku agak pendiam so owg mgkin akan anggap aku sombong for 1st impression...

14. The most ideal person that you wanne be is
- no one... i'm greatful to be M.E!

15. For the people who likes you, say something about them?
- haii, jom kawan2~ =p

16. 10 people to tag?
- cik puan worldpeace
- cik tashabella
- cik anis
- enchek sparkystar
- enchek ezo
- enchek xtionkamen
- enchek fizz

17. Who is no. 2 having relationship with?
- kekandanya... ntah la sapa... pening kpala aku! =p

18. Is no. 6 a male or female?
- kan ada 'enchek' tu... agak2nya male atau female ah? hmmm, jom fikir sesama...

19. If no. 3 and no. 5 were together, would it be a good thing?
- hmm, mungkin dorang dah ada pilihan ati sendiwi tu...

20. How about no. 5 and no 6?
- heii, sama jantina mana ble together2!!!

21. What is no. 1 studying about?
- dah keja laa...

22. Is no. 4 single?
- ntah la... lepas dia jawab tag nih, mungkin we'll get de answer,okay!

23. Say something about no. 3.
- sweety pie~

haaa~ dah siap pon... besh jugak tag ni kan... thanx to cik aelynne sebab telah mewariskan tag ni kat aku... waaah, cam gumbira ja kena tag kan??? hihii~

6 ayat-ayat comel:

Tirana said...

Hmmmmm..semua blog kebanyakannya dok jawab tag..hehehe..entah bila akan berakhirnya musim tag yang melanda ini..

aelynne said...

Good job! haha..

Monkey D Luffy said...

rajinnya

pink_butterfly said...

kak tirana- tu la psl...musim tag menge'tag skg nih...hehe...

aelynne- haha,thanx...

luffy- msti la rajin... tgk owg la...=p

[yAN!e][pUTraJAya] said...

me n him.....?

ehem ehem ehem

pink_butterfly said...

hep...hep kak yanie...sila jgn mnimbulkan sbarang spekulasi d cni...haha...