BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, December 1, 2008

purse'ku bukan purse'mu...

wokey dokey, kali ni aku nak menyahut seruan kerajaan, eh silap! sebenarnya nak menyahut seruan tags dari kak anis...=p terms ngan condition dia camni,

1. Snap pic wallet korang skang dalam dan luar.
2. Perkenalkan wallet anda, nama die, kat mana beli, berapa hinggit.
3. Keluarkan apa yg patut, snap puas2, minimun 5 (lima) k.
4. Snap wallet bersama empunya diri, Kehkeh.
5. Tag plak 5 (lima) kenalan anda....

hehe, besh jugak tags nih... slalunya asyik aku aja yang pose, kali ni, bagi purse aku lak yang over take... eh, silap lagi! take over lah! hihii~ lets check it out!

ni la purse yang aku pakai di saat dan tika ini... purse ni prezen a.k.a gift dari akak time aku convo ari tuh... hehe, owg len dapat munga, tapi aku dapat purse ngan bunga... =)

tukar pose laks...

tajuk pose ---> lihatlah pemandangan indah di belakang purseku...

isk3, kemasnya purse... purse sapa la agaknya nie eh! baru aku prasan betapa kemasnya purse aku, kena bagi award purse paling kemas nih! haha...

hmm, apa yang ada dalam purse aku ni? macam besa la, i/c, lesen, kad atm, student card (sayang lak nak buang, biar la jadi kenang2an kan...)... keratan paper tu plak butiran flight balik ibu ngan ayah nanti... kena simpan dalam purse supaya senang nak bwat rujukan nanti...

ni dia... pose untuk iklan 'purseku, bukan pursemu...'

yeayy! dah siap tags nih... ermm, rasa2nya nak tag sapa? takyah tag sapa2 la kannn... sapa2 yang nak bwat tu, ble la sambungkan tag ni kat tempat korang... selamat mencuba! waah, dah jadik cam rancangan masakan plak... haha...

11 ayat-ayat comel:

Tirana said...

Amboi comelnya purse.. Comel macam tuan dia gak..hehehe.. Dalam tu banyak duit tak? Zaman sekarang org tak simpan cash dalam purse..orang simpan kad kredit aje kan?..hehehe

pink_butterfly said...

a'ah kak...tapi malangnya dalam purse tu duit ngan crdt kad, dua2 tak ada... hahaha....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

comey nyer purse dier....heheh....

chantek la gambar tunang [khatam Al-Quran tu....]

miss galaxy said...

purse dia sgt2 cantik kan
geram jer akk tgk..hehe
sweet sgt2 la dear.

cantiknya pic kamoo khatam AL-Quran.
pic bertunang ek dear

sparkystar said...

waduh..waduhh..comel sgguh purse kamu deh

pink_butterfly said...

kak yanie, kak anis- tu bukan pic bertunang kak... tu pic khatam qur'an time majlis kawen akak...

pink_butterfly said...

sparkystar- purse aja yang comel? hihiii~...

faqiha said...

cun2 purse die..huhu

pink_butterfly said...

faqiha- tengkiuuuu...=)

Urumila said...

Sis, purse kamo lawa! ;D

Mila wat tag ni esk yer...hehe

pink_butterfly said...

mila- thanx... sila2 la bwat tag ni ya...=)