BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, December 14, 2008

beach party!

13.12.2008
pegi besday party anak cousin penulis yang bertemakan beach picnic party...

yeahh, seronok!
amat suka pegi besday2 party kerana wujudnya makanan bernama kek di situ...
penulis sangat suka makan kek! sebab kek sangat yummy!
bole makan sepuas ati tanpa perlu risau tentang pertambahan berat badan~

kek yang sangat cantek... barbie doll gituu...
tak sabar nak makan kek ni, orang dibelakang kamera pasti sedang mengambil gambar sambil melelehkan air liur.
siapakah orang itu? hah, biarla rahsia... demi menjaga nama baik dan reputasi si penangkap gambar... bukan penulis okk...yang pasti penulis sedang berangan untuk memakan part gaun kembangnya itu...

okk, kena alihkan tikar ni memandangkan cahaya matahari semakin galak menyinar... huh, cam ayat novel plak kan...





bergambar dengan kazen mazen... mau tak roboh khemah tu diserang 5 orang gergasi... tak berhati pewot sungguh la gergasi2 ini... keluar2!!! sila berbelas kasihan terhadap khemah yang tidak berdosa itu...

banyak games yang dibwat, contohnya 'muzikal bola beracun' (nama yang difikir sendiri oleh penulis)... cara bermain, korang analisa la pixie ni,k... penulis malas nak explain ngan details sebab telah kalah dalam game ini...*hampa*

haa, game ni penulis rajin nak explain sebab penulis merupakan pemenangnya... tapi of cos korang suma pon tau camna nak men game ni kan cess, melepas nak story panjang2... hmm, penulis menamakan game ni sebagai 'larian secara berduet dengan kaki terikat'... haha, bertanding ngan bebudak bawah umur, harusla menang kan... time ni la kita nak show-off'kan kehebatan diri...*smbil bwat muka bangga*

game yang mencabar kredibiliti penulis untuk menunjukkan bakat terpendam dengan berjalan ala2 model... oh ya, harus dikhabarkan bahawa penulis merupakan pemenang di dalam game ni... sila lihat adik2 yang dah mendudukkan diri kat tepi gelanggang tu, awal2 lagi dorang da tarik diri sebab tau akan kekalahan yang menanti sekiranya penulis turut turun beraksi...

9 ayat-ayat comel:

Unie_çhîçάήθζ™ said...

wah beshnye.
kt tg aru ea nie?
bile tu u?
xajk pon i..
xmo la blnje u nnti..
kekeke

Unie_çhîçάήθζ™ said...

YG PENTING MUKE TTP DITTUP..
KPD SUME RAKAN2 BLOG..
MUKE DIE NI CUN GILE..
TU SBB XNK TNJK..
HEHE..

pink_butterfly said...

unie-a'ah, kat tg.aru...besh gila nih, jgn jelessss...=p
alaa...nak mntak blanja jugak! kdekut...

aww, jgn la promote i,u... segan la cmni...ahaks! (sila baca ngn nada yg ala2 gedix okay)

hihiii~

Monkey D Luffy said...

kenapakah pic mu tutup muka selalu? hmm... kecewa diriku

Pujangga Asmara said...

hahaha...awat tuan punya blog ni asyik tgkp gambo tutup dari idung ke bawah..oo..tgk korek idung yea...hahaha..

pink_butterfly said...

luffy- ala, muka ku terlalu lawa utk d show-offkan kat dlm blog...=p

PA- aiyoo,cmna ble kantoi nih! haha...suka suki ja ckp org ahh...ni yg rasa cm nak mrh ni....haha...

faqiha said...

wa..bestye :)

ReEn said...

kalaulah diri ini masih di alam kanak2,sudah pasti kek barbie doll menjadi pilihan.keh3..
Esok besday kiter wak!!(promote2)

pink_butterfly said...

faqiha- yaa, mmg besh!

reen- waah,ada owg besday esok la....*smbil tepuk2 tangan*