BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 6, 2008

kotak hikmat!

yeeehaaa... aku da berjaya Photobucketmembwat scrollbox untuk link list yang sebelum ni tersangat la panjang sampai mencecah ke lantai... haha, panjang la sangattt... sila2 refer kat kotak penyimpanan alamat2 geng butterfliers aku yang baru di sebelah kanan ni... tak kesah la simple mimple kan, yang penting kemas dan teratur... trima kaseh bebanyak kat kawan aku unie_chiCaNoz Roll yang sudi memberi sokongan dan dokongan bukannya dukungan okkk kepada aku dalam usaha untuk membwat scrollbar tersebut... walaupon sekadar dengan mencarikan tutorial dan suh aku blajar sendiri sungguh tak gentleman-nya beliau kan... namun dengan usaha keras dan semangat wajaPhotobucket, akhirnya aku berjaya jugak menyetelkan tutorial tersebut time kat campus, bukan main malas lagi nak bwat tutorial chewaahh, macam la susah sgt nak bwat scrollbar tu kan... kepada mereka yang suda expert, sila jangan ketawa kerana anda kelihatan seperti kera sumbing ka sumbang ah? huhh, lantak la, yang penting bunyiknya sedap di dengar kannn di situ...kepada enchek kawan aku tu pulak, sila jangan mintak untuk dibelanja Photobucketkerana saya mungkin kena berjumpa dengan anda eeeiii, tanak la jumpa walaupon kita berada di bumi yang sama , namun jika anda ingin jugak berjumpa dengan saya, anda pula dialu2kan untuk membelanja saya... ahaks, prasan! oh ya, sebagai membalas jasa enchek kawan aku tu, mari la kita sama2 melawat beliau di kediamannya untuk mengucapkan terima kaseh... Way Too Happyjangan lupa bagi salam, ketuk pintu dulu dan jugak sila jaga adab sopan ketika bertandang ke umah owang ya kawan2...

5 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

makin lawa ler blog ko ek... lawa lg kapten

pink_butterfly said...

e'eleh, kapten prasan!

Unie_çhîçάήθζ™ said...

wah2..terharu i..
nih syg u seketat yg mgkin nie..
hahaha..
amboi nk gentleman yer..
kng i nk tlg buat xkn u nk bg paswod n emel kt i kn..so suh u bljr n now u can do it by ur self kn syg kn?
hauhauhaua..
amboi berkira..kekee..
btw thanks la for posting bout i tu..=P
nnti kite date yer..i banjer mnum air sjuk aje..

pink_butterfly said...

unie- blanja air sejuk? air panas, air suam tanak blanja? kdekut haji bakhil btol la... haha=p

Unie_çhîçάήθζ™ said...

leh gak..tggu kite date la.nek hilux u..huahauhuaa