BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 20, 2008

aku masih penat!

dah sampai umah after a short holiday... LEGA! berasa sangat penat dan masih tak ada mood untuk membwat entri berkaitan dengan trip tu. insyaallah akan menyetelkan entri tersebut apabila mood dah ok.

current mood : penat + mengantukPouty

sejak kebelakangan ni atau lebey tepat lagi dalam 2,3 malam ni aku mengalami sket kesukaran untuk tido. naik atas katil, golek kanan, golek kiri tapi mata masih tanak tutup. okk, mata tetap tutup tapi tak ble nak tido. dalam 4 jam lepas tu, baru la ble terlelap....kenapakah ini terjadi? kenapa dan mengapa???!!!Doofus

esok pulak perlu keluar ke town untuk berjumpa ngan kengkawan. walaupon masih penat tapi dah janji sejak minggu lepas. so, rasa cam tak besh plak kalau nak eskep kan? sekarang aku masih berfikir sama ada nak drive sendiri atau naik bas. sesungguhnya badan ni masih amat letih untuk men'drive keta dan tak larat pulak untuk naik turun bas.

ada tak enchek abg superman yang ble tolong bawak aku terbang gi town?!! Disappointed 3

insyaallah, jika ada extra kerajinan, akan hupdate entri pasal my-day-out ni jugak!

nota untuk sapa2 yang berkenaan : harap2 malam ni ble tido lena. untuk kawan2, boipren2, ex2- boipren, bakal2 boipren, dan skandal2... tolong la jangan berasa rindu atau mengingati aku pada waktu malam. Blushy 2sila la merindui aku pada waktu lain. aku tau salah satu sebab kenapa aku tak dapat tido selain dari faktor meminum kopi secara kaw2 adalah kerana korang sedang merindui dan mengingati aku time tuKisses. bagi la chance untuk aku tido dengan lena... zzZZZzz...Woman In Rollers

7 ayat-ayat comel:

CriticalThinker said...

gamba model mane lak kar bawah tu ek?

Monkey D Luffy said...

tu gambar pujaan tu...

K154 said...

Taruk gambar KML skali ye

Tirana said...

Susah tidur tu sebab dok merindu kot..hehehe.. Tidur tak lena, makan tak kenyang, mandi tak basah..

pink_butterfly said...

CT- xtau la pixie sapa kat bwh tu...

luffy- gambar pujaan sapa tu kpten?

k154- syafiq, xsmpat nak g kml la...sowie lori strawberry...tp ari tu (trip sblm ni) ada gak pegi sana,nti yn try carik pixie tu balik,k...

kak tirana- adoiii la kak...xtau nak windu sapa nih... haha...

Ibnusinaputra said...

SUPERMAN DATANG NIE..HEHEHE

pink_butterfly said...

waahh, ada jugak superman yg tdengar rintihan hatiku ini.... jom terbang sama2 ngan sang rama2...hihii~