BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 4, 2008

blogku disini...

malam ni aku terpanggil untuk mengingati kembali detik2 kewujudan blog nih... chewahh, mentang2 la baru tukar template baru, trus jadi macam new-born blog la pulak... haha...Photobucket eh, tapi memang blog aku ni masih dalam kategori new-born kan?

oraits, kesahnya camni... sebenarnya aku bukan lah minat sangat nak berblog... suma-nya pasal kakak aku, dia la yang start off ngan ber'blog nih, hari2 asyik bercerita pasal blog-nya yang konon semakin glemer dari hari ke hari... mula2 aku just 'ooo ya???' sambil bwat muka bosan... huh, kalau tak dilayan kang kecik ati plak kan? so, lebey bek layan ja la walaupon dengan separuh ati... alamak, mati aku kalau dia baca entri nih...ampunnnn kak.... Bow Down Before You haha...so, disebabkan aku dah abis blajar and asyik duk golek2 ja kat umah tu, dia pon suh la aku mem'blog... 'ahhh, malas la', 'nda pandai la', 'nda tau mau crita psl apa la' tu la alasan aku... walaupon dia dah offer nak bagi tunjuk ajar Photobucket tapi ya la, aku pon sedar jugak kemampuan diri, aku ni bukanlah gifted macam sesetengah owang tu... kalau crita pasal apa pon ble bwat readers terpesona... aku tak pandai nak berkata2, tak pandai menyusun ayat n bukanlah sorang pujangga...Bouquetapa lah yang ada ngan aku nih... aku cuma insan biasa yang tidak punya apa2 untuk dikongsi aiseyy... emo la pulak! haha...

anyway, lama jugak la aku bwat bodo ngan offer kakak tu, sampai 1 ari kawan aku cik atie ajak aku untuk bwat blog... hmm, time tu aku terfikir 'macam besh la pulak ada blog kalau ada member...' by then baru la aku refer balik offer kakak, and akhirnya tercipta la blog aku sepertimana yang korang baca sekarang... Sunshinethe end.

oh ya, korang prasan tak yang sebelum ni aku tak penah state kat mana2 entri pasal kewujudan blog kakak aku? hihiii~ adik derhaka-nya aku kan...okk, sila mintak maap lagi skali kat kakak aku,Bow Down Wave ampuuuuuuuunnnn... ha, dah mintak ampun, jom la kita ramai2 gi jenguk n berkenal2an ngan kakak aku! click sini dan sini !!!



5 ayat-ayat comel:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

takper dik....
sila la bercerita...
sebab kita bukak blog nih..
utk menceritakan tentang diri kita kan....

teruskan berblogging ya...

jaga diri

keep in touch...

SALAM AIDILADHA dari kak yanie...

=]

CriticalThinker said...

terus-terusan berceritera.. best..

sparkystar said...

hehehehehe....

Monkey D Luffy said...

AAH BETUL... aku tertidur membacanya. hahaha

pink_butterfly said...

kak yanie & C.T- thanx ya... slagi nyawa d kandung badan chewahh, blog ni akan trus bnafas...

sparkystar- got nothng to say?hehe

luffy- smpai ttdo? waah, msti kapten terbuai2 mbaca blog nih kan?hehe...