BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 31, 2008

bye 2008... selamat datang 2009...

uwaaa... 2008 bakal melabuhkan tirainya hanya dalam beberapa minit lagi... sedey? hmm, sedey la jugak... selain umur bertambah, tahun 2008 ni jugak banyak membawak kenangan untuk si rama2 ini.. kenangan yang gumbira... kenangan sedey... kenangan yang suam2 kuku... yang bermakna, dan jugak yang tak bermakna... ok rama2, sila jangan menulis entri yang emotional kali ni ya... cukup la entri kat bawah tu yang telah menyebarkan virus2 kemuntahan kepada para pembaca. tolong la jangan ditambah kesengsaraan mereka dengan menambah lagi faktor2 kemuntahan tersebut akibat pembacaan entri mu ini...

baiklah, mari kita bercerita pulak pasal impian, cita2, dan angan2 si rama2 untuk tahun depan. hmm, apa yang aku impikan ek? kalau difikirkan, memang banyak yang si rama2 ini nak, ya la, nafsu perempuan kan ada 9... nak ini, nak itu... tapi bila nak dapat tu tidak la si rama2 ini dapat jangka... hihii... tapi most of all, of cos la aku nak jawapan interview keja yang memberangsangkan... bwat masa ni, cuma itu dulu yang aku nak... yang lain2 tu ble come next... lepas dapat keja, baru la plan lain bole menyusul...

hmm, aku pon sebenarnya tak ada apa2 yang nak dibebelkan kat sini... so, sebelum korang terseksa membaca entri aku yang tak berisi penting ini, mari la kita sama2 men'stop entri ini di sini okeh... stop. titik. noktah.

eehh, sebelum tu, aku nak ucap SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU to suma kawan2 bloggers yang sudi menjalinkan hubungan ngan si rama2 ini hubungan persahabatan okkk... trima kaseh la banyak2 ya... semoga friendship ni takkan berhenti di sini...
bye-bye 2008..... selamat datang 2009!!!2009 glasses

6 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

dapat kerja best2... kapten nak hadiah best2 gak!

chi am said...

hepi new yer!

pink_butterfly said...

luffy- insyaallah, habuan utk suma pasti ada...chewahh...haha...

chi am- hepi new year 2 u 2=)

akupentoi said...

selamat tahun yang baru untuk rerama..

AnnELara said...

cekgu.... slamat tahun baru... huhuu... cekguu kemanakah kaw pigiii?????

pink_butterfly said...

pentoi- slamat tahun baru utk awk jugakkk...

anne- haii, da manyak kali da wish hepi new year kat anne ni...bushan da cekgu...haahha...