BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 18, 2008

entri yang tak ada tajuk...

sekarang tengah membwat entri sambil menunggu lagu adam 'benar-benar' abis di'download... okk2, korang jangan fikir aku peminat adam okehh! aku bukannya peminat adam, cuma lagu dia yang 1 ni sangat comel bagi aku... and bwat aku rasa cam nak dengar over n over again... mesti korang anggap aku jiwang kan? uhukk, cakap la... aiman tak kesahhhh... aik, sapa plak aiman dalam kes aku nih?

abaikan. keminatan aku ngan lagu adam ni sama la cam rasa minat aku ngan lagu spider 'buat sang puteri'... time zaman2 campus dulu, aku suka sangat ngan lagu ni sampai aku penah main2 cakap ngan kawan aku, kalau ada boys nyanyikan aku lagu ni, kompom aku jatuh chenta ngan dia... walaupon muka cam kucing, tapi mesti akan ter'suka juga... ehh, kucing comel apa...hak3...

hmm, anyway, aku tak ada story sebenarnya untuk dibebelkan dalam entri kali ni, sebab selalunya masa untuk aku meng'hupdate blog adalah pada waktu malam sebelum tido... time tu baru la idea datang walaupon tak la mencurah2 sangat... hari siang diperuntukan untuk aku menjawab mesej2 dan komen2 butterflies yang terbang kat sini... tapi hari ni, aku mem'post entri lebey awal daripada besa atas sebab2 tertentu... sebab tu la idea takdak kan?

sebabnya adalah...

esok aku akan pegi ber'holiday... tak sangka plak department tempat aku praktikal dulu meng'offer aku untuk join trip ke labuan walaupon aku dah tak ada kaitan lagi ngan dorang... ya la, praktikal aku tu pon dah dekat 4 bulan berlalu... ingat jugak dorang ngan aku ni... siap offer nak jemput aku dari umah plak tu... iskk, terharunya... erk, korang tanak join aku mengharukan diri?

so, memandangkan aku kena bersiap awal esok pagi, so harus sangat la untuk aku tido awal malam ni kan... so, kalau tido awal, mungkin tak sempat untuk aku post entri untuk hari ni... kang dorang da tunggu kat luar, aku masih atas katil lagi gosok2 mata... uhukk, sangatla tak sesuaiii~

aku gi sana tak lama... cuma 1 malam ja... ari sabtu tu dah on da way balik kk... so, tak la lama sangat aku tinggalkan korang kan... sila jangan berasa sedih dengan kehilangan aku yaa... ni aku tinggalkan korang ngan pixie yang aku selongkar dalam file laptop secara tak sengaja waktu study untuk interview ari tu... pixie ni diambil sewaktu aku masih lagi bergelar student beberapa bulan lalu...

ni la besfren aku...ada yang nak ngorat tak? takble2... kenapa? sebab dia da nak kawen... haha...

hmm, cukup la tu, kang ada pulak orang cakap aku syok sendiri letak pixie2 camni kat blog... sori, lori, strawberri u guys, entri aku kali ni tak ada isi penting... actually saja2 ja nak menghabiskan masa sambil mendengar lagu faveret aku ni... ok, i need to go now... see u when i see u,okeh? babai suma~


pixie yang tak ada kaitan,

mencari rama-rama biru... ada kat sini tak??

4 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

selamat berjalan di labuan! dengan jeles x pergi sana aku akan tunggu entri baru mu

pink_butterfly said...

enchek luffy- trima la kasehku atas wish-mu itu...sila la menunggu entri baru dengan tabah ya...

CriticalThinker said...

best jalan2 tu wui..

pink_butterfly said...

enchek CT- hopefully trip esok ni besh jugak la kan... =)