BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 25, 2008

our day out!

ari ni kami gi jenjalan carik pasal... hehe... mula2 ayah nak spend mamam kfc, tapi aku pulak mengidam nak gi mc D, so venue tempat makan telah ditukar kepada mc D instead of kfc... yess, best2... actually bukan nak sangat pon gi mamam kat luar, tapi gumbira sebab dah lama tak kuar sesama 1 family kan, tu yang excited lebey tu.. hihii~


tengok tangan adik aku, suka sangat dia nak main2kan rambut ayah yang baru tumbuh ntah brapa sentimeter tu...hehe...

ini adalah cara yang betul untuk memeggang sterring keta ya kawan2... sebenarnya tujuan pixie ini di'upload adalah kerana nak show-off gelang baru aku tuh...hik3...



makan time! mungkin ayah kesian tengok aku makan dengan penuh semangat macam orang yang tak penah jumpa ayam goreng seumur idup, maka ayah pon mem'pass'kan beger filet-o-fish ayah kat aku dan ayah ber'share saja beger ngan ibu... thanx ayah kerana memahami gelora ati pewot anakmu ini yang sentiasa meronta2 mintak diisi... sayaaang ayah! dan err, sayang ibu jugak! hihii~

oh ya, wahai kakakku, oleh kerana pixie-mu tidak ada, maka untuk tetap memberikan keadilan, adikmu yang baik ati ini telah memasukkan pixie prosperity beger kegilaan-mu... harap dirimu akan berasa bahagia dengan pengabadian pixie tersebut... jika berasa rindu terhadap beger itu, sila la pandang saja gambar ini, nescaya dirimu akan merasa lebey lapar lagi...



shuping~ beli2 barang sambil meng'capture pixie...


pilih, jangan tak pilihh...

adik aku bahagia dengan hasil shuping'an-nya... kebahagiaan itu pastinya kerana dia memperoleh banyak bahagian daripada aktiviti shuping bersama ibu & ayah pada hari ini...


agak2 mana 1 tangan aku? of cos la yang paling kecik kan... walaupon aku bukan anak bongsu... besa la.. tangan ala2 cinderella gitu... ahaks, prasan! pixie lagi satu tu bukan bintang disable okeh! itu adalah bintang pra-matang dan masih dalam proses mematangkan dirinya iaitu pertambahan 3 lagi bucu... tiga bucu tu tak dapat disempurnakan sebab empunya tangan tidak ada di tempat kejadian.

huhh, rajin pulak aku meng'upload pixie ari ni kan? and baru aku prasan yang manyak pixie ibu & ayah aku upload dalam entri kali ni... mungkin terlampau rindu ngan dorang kan, tu yang masih rasa cam mimpi dat ibu ayah sebenarnya da balik...


songeh si rama2: tapak tangan mengelupas pulak. mungkin disebabkan oleh pertukaran sabun pencuci pinggan. sebelum ni menggunakan brand sunlight. tapi time gi kedai ari tu, tak ada plak brand tu, so disebabkan kemalasan yang melanda,
tanak la pegi usha kedai lain, beli sahaja brand yang ada. ZIP!

7 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

lawa tangan yg paling besar... ko punya kan.

p/s: sedap ker prosperity burger tu?

»Tä§häbellä« said...

Wahh..keluarga bahagia...syahdu jee rasa...hihhi

pink_butterfly said...

luffy- isy, kan org da ckp, tangan si rama2 yg paling tecik skali la...ntah la, tp beger tu jd idaman kakak plak...

tasha- syahdu? hehe...=p

Ms Tun Teja Persona ♥ said...

waaa..
prosperity burger..
mgidam ne nak mkn
;p

chi am said...

ade bintang camtu ek? hihi

sparkystar said...

hari yg indah bsame keluarga..spara bintang eh,inchik sparky pn ada bintang gak
mr.sparkySTAR

pink_butterfly said...

tun teja- sedap ka prosperity beger tu? rama2 pon tak tau... x penah taste lg...=p

chi am- haha, bintang x cukup bucu....

sparkystar-haha...sama la kita kan enchek sparky...