BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 4, 2008

aku berwajah baru!

yuhuuu... ni post pertama aku pada template yang baru... ngeh3... huhh, u ol ble tengok sendiri dah 2 ari aku tak hupdate blog kan? bermakna dah 2 ari jugak la aku bertungkus lumus, sedaya upaya memerah keringatPhotobucket untuk merisik2 template yang berkenan di hati... hmm, sedikit fakta tentang kenapa aku ingin berhijrah ke template yang baru...

1. nak bertukar ke template yang 3 column... tengok blog lain yang ada 3 column rasa cam besh and teringin plak...Photobucket tapi... tak berat ka blog aku ni ah? sila2 komen ya, korang... aku nak tauuu...
2. nak tukar dari 'all pink' kepada 'sket2 pink'... heheh, kenapa? sebab macam da ramai pinky blog dalam alam maya ni kan? so, i wanna try sumthin different plak la...
3. sebab kakak aku baru tukar template blog-nya... and template itu ada siiiiiiiiikit macam template yang aku guna sebelum nih... so, tanak la sama, kan kak kannnnnn...Photobucket ehhehe...
4. aku nak bertukar dari blog yang ala2 muda remaja gitu (ahaks) kepada blog kanak-kanak riang
5. last but not least aku nak tukar layout blog ni adalah sebab.... ni kan blog aku! takkan nak tukar template blog korang plak kan... hihiii~Photobucket

haa... tu ja la sebab musabab kenapa aku berhijrah ke template blog yang baru nih... penat tau aku carik, last2 ni ja yang paling memikat kalbu... apa pendapat korang pasal template baru aku nih? patutkah aku tukar ke template asal or carik lagi yang lain??? hmm...

6 ayat-ayat comel:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

COMEYYYYYYYYYYY bangat blog kamoo dik..

hehheheh

tahniah2...

university said...

wah baju barunya good

pink_butterfly said...

kak yanie- tq,kak...akhirnya bjaya jugak mnemukan layout stlah penat mggali...=)

univ-yaa, baju baru nih!=p

Monkey D Luffy said...

wah comel2 lan lah plak...

tp kan... kapten lg comel taw

pink_butterfly said...

kapten- aik, ke'sengal'an kapten turut di bawa ke blog nih??

[yAN!e][pUTraJAya] said...

dik..kamoo gali kat ner?

hehhehe...kelakar kamoo nih...