BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 16, 2008

asaimen...asaimen...

haa, jangan fikir student2 ja yang kena bwat asaimen nih... walaupun aku cuma ex-student, tapi aku jugak ada asaimen yang perlu dibwat...ngeh3... kali ni aku telah ditag oleh geng alam maya ku, en. dirfara...amboiii, baru ja kena bagi award, dah kena tag ek... hihii~ ok2, aiman tak kesah... setelah berpenat lelah berhempas pulas memikirkan jawapan untuk 7 soklan nih, kat bawah adalah hasilnya...jeng3...

1. 7 ciri wanita/lelaki idaman anda.
- beriman
- ada future
- tak suka berkawan ngan perempuan
- pandai bergaya + kemas
- pandai amik ati
- romantik

2. 7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup.
-hmm, nak 7?? ramainyaa...benda ni sepatutnya rahsia kan...
- tapi tak apa lah...dirfara punya pasal...
- terpaksa bocorkan rahsia... walaupun rasa cam nak malu ja nih...
- aku minat...hmm, ala...yg ensem boy tuuu...
- brad pitt
- tom cruise
- david beckham

3. 7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.
- hmm, of coz la neves...
- + hepi...
- excited
- cm kaki tak jejak bumi (jadi superman jap)
- kenyang smpai tak lalu nak mamam...nak tgk muka dia ja...huhuu... smpai umah bru bukak periuk...hekkk...
- serba tak kena...ehh, tudung aku senget... mulut comot lepas makan...adusss...
- cam tanak balik! muahahahahaa...

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda.
- makkah
- high lands, tak kesah la kat mana2 pon...
- tepi pantai, tak kesah pantai mana pon...
- pegi pulau, tak kesah pulau mana pon...
- pegi taman smbil mkn eskrim + naik buaian, tak kesah taman kat mana...tak kesah eskrim flavor apa...
- picnic or camping kat tepi sungai, tak kesah sungai mana...
- kesimpulannya, aku tak kesah gi mana2, bwat apa, yang penting, bersama DIA.... chewahh...jiwang gak aku ni kan...uweekkk...

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.
- my life...
- heart & soul
- happy & memorable moments
- happy & memorable days...
- hmm, apa lg ah?
- isk, takkan suma nak gitau korang
- cukup la tu,k... biarlah rahsia...=p

6. 7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.
- ayat2 cinta by rossa...aku suka lagu ni...
- lagu faveret dia...n disebabkan 'dia' tu blum wujud, so, apa kata kalau kita k.i.v dlu part ni,k...
- lagu chenta kami...chewahh..yang ni pon blum ada lagi...so, k.i.v jugak...
- manyak nya kena nyanyi 7 lagu...
- aku bukan penyanyi
- aku gak tak pandai nyanyi
- kalau aku nyanyi banyak2, kang dia pengsan 3 hari 3 malam sebab sora aku tak sedap...hak3...

7. 7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.WAJIB!!mereka musti diberitahu akan perihal ini hehehe..
- agensiperisikanpusat
- ezo
- sheikh
- fateen
- jitegha
- atie
- cetusan rasa

yahoooOO, dah siap tag yang ditugaskan... korang yang baru di'tag nih, sila2 la jawab k...jgn malas, nanti cekgu rotan!

4 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

kapten tak suka kawan perempuan... nyah jer. ok tak?

pink_butterfly said...

apa yang ok-nya kapten?hik3...

ezo said...

wuhuu

makin berlambak utang tagku
huhu

anyway ~ mekaseh ye cik pink butterfly yg kiut

(:

pink_butterfly said...

yaa..sama2...slagi aku di'tag, anda tak akan terlepas dari list'ku wahai encik ezo...muahahahaha-ketawa kejam-