BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 6, 2008

menyesal...

aku tesangat la tensen ari ni...Pouty u know, aku telah diamanahkan oleh ayah untuk memanaskan enjin kereta ngan motor abang selang beberapa hari supaya bateri tak weak. yang wira tu aku takyah risau sebab memang guna keta tu selalu, tapi yang hilux ngan motor ni la yang bermasalah sket untuk aku.

al-kesahnya camni... selalunya aku akan panaskan enjin hilux ngan motor tu every 3,4 hari... memang tak ada masalah. so pagi tadi aku pon meng'on la enjin motor abg aku tuh... vrooommmm... ok, good! pastu pegi kat hilux plak... kreekkkk...krekkkkkkkk.... aik, apsal len macam ja bunyik-nya nih! adoyaiiii, tak dapat on la pulak!!!!!! aaarrrgghhh,Perturbed sakit ati sesangat.... kenapa la tak ble on padahal selalunya aku selangkan 4 ari, masih ok lagi... tekanan prasaannya!!!!!
kesian la kat ayah, terpaksa urus pasal hilux ni time balik haji nanti... ari tu penah jugak benda macam ni jadik, time tu kami pegi ber'holiday and tak ada owang kat umah yang ble panaskan enjin keta tu... balik2 umah ja, keta da takleh start... bersusah payah jugak ayah mengurus hilux tu ngan ejen toyota... nampaknya, terpaksa ulang lagi proses tu...

aiii, menyesalnya aku tak on enjin tu semalam... The Thinkerkembalikan semalam kepadakuuuu!!!!!!!!!!!

8 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

ko anak yg tak bertanggungjawab. kesalahan semua ko tanggung. hahahaha

pink_butterfly said...

iskk, jgn la ckp cm2 kapten...dah la owg mmg tgh rasa bsalah nih...huhuuu...

CriticalThinker said...

rase saye stakat on je tak cukup kalu tinggal lelame. kena bawak round2 baru alternator recharge battery balik. *rasenye hilux tu kene recharge battery je

pink_butterfly said...

C.T- iya?adoii, mana la sy pandai nak bwk hilux besar gedabak tu...haha...tu la, tpaksa charge bteri tu kan?kena tgu ayah balik jgk bru ble bwat apa2, sbb sy mmg zero klu bab2 keta nih...=p

andi8lumut said...

kesalahan anak, pasti di maafkan oleh bapaknya.. hahaha

pink_butterfly said...

andi- tu la, harap2 kesalahan anaknya yang innocent ini akan dimaafkan...hihii~

Pujangga Asmara said...

Lain kali cuba selangkan 2 hari per 2 hari..hihi..4 ari tu maybe lama sgt..hilux tu merajuk kot..ahaha..

pink_butterfly said...

lama sgt ka 4 hari tu? hmm, apapon, da tlambat da... hilux tu da berpatah arang bkerat rotan....merajuk xble dipujuk lg... kena tgu ayah gak nih! haha...