BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, December 21, 2008

bosan...

aaarghh, serasanya seperti hobiku yang satu ni semakin menjauhkan diri dariku... hobi yang sejak azali dan dah 22 tahun masuk 23 tak lama lagi berasimilasi dalam hidup telah pergi meninggalkanku sendirian... sangat sepi duniaku kini...

ohh tidak... mengapa dan kenapa aku tak dapat tidoooo??!!

dah la nak tido malam pon susah nak lelap. lepas solat subuh pon mata ni tanak tutup lagi... selalunya aku memang akan sambung tido balik lepas subuh, tapi sekarang tak dapat pulak. terkebil2 ja mata ni tengok siling. pewot lapar. kul6 pagi, aku da selamat membaham nasik... malam tadi tak ada selera makan, mungkin sebab badan masih penat kan...

sekarang ni pon bukannya ada idea nak story pasal apa... hah! bagus aku menjawab tag... at least ble abiskan masa di samping melunaskan utang kan... jom layan tag 1st dari mila... tag mila ni dah berkurun berabad dia bagi kat aku, tapi baru sekarang dapat settlekan... sowie lori strawberri ya cik milaaa.... sila la jangan berasa marah terhadap si rama2 ini...Butterfly 2

Threesome tags

Three Things That Scare Me :

* suma type animals and bugs...
* lelaki2 yg dok mlepak kat tepi2 jalan n shopping complex tu...
* loosing my loved ones, family & frens...

Three Peoples Who Make Me Laugh :

* mr.bean
* saiful apek
* ada la sorang hamba Allah yg prasan comel tuu... ha,sapa kah dia?itu la yg kita tak tau <-- ayat copy paste

Three Things I Hate :

* pewot lapar tapi ada prasaan malas nak makan
* susah nak tidooo!
* org yg tak tepati janji... alo, nak 3 aja ka? manyak lagi nih nak list!

Three Things I Don't Understand :

* berat badan aku yg susah nak naik tp sng nak turun
* tengok crita selain dari hollywood& malaywood without subtitle
* nak jawab soklan exam yg mmerlukan rumus tapi rumusnya aku tak hafal! haha...

Three Things I'm Doing Right Now :

* jawab tag la syggg....
* mendengar lagu chenta sang pewot yang lapar
* lepak atas katil

Three Things I Want To Do Before I Die :

* make my parents happy
* having my own happy life
* kawen ngan putera raja bole? hak3...

Three Things I Can Do :

* apa2 yang perlu dilakukan bagi seorang anak, adik, kakak, dan kawan...
* apa2 yg boleh dilakukan sebagai seorang perempuan
* apa2 yang wajib dilakukan sebagai seorang yang beragama islam...

Three ways To Describe My Personality :

* sensitif
* love babies
* friendly but pendiam. haha, confuse?

Three Things I Can't Do :

* apa2 yang tak perlu dilakukan bagi seorang anak, adik, kakak, dan kawan...
* apa2 yg tak boleh dilakukan sebagai seorang perempuan
* apa2 yang wajib ditinggalkan sebagai seorang yang beragama islam...

Three Persons I Want To Tag :

* kak yani
* cik atie
* cik annelara... cpt2 la bwat blog!!!

haha... bole plak tag org yang tak ada blog kan? eeehh, suka hati, jantung dan pewot si rama2 laaa... hihii...

4 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

hahaha.. saper lah hamba allah tu yer

pink_butterfly said...

hmm, ntah la..itu la yg kita tak tauuu...hahaha...

faisal said...

salam,
bagus la kalu lepas subuh tak tido..
satu tabiat yg baik untuk kesihatan..

pink_butterfly said...

faisal, ya la kan...tanak la tido lps subuh lg...