BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 27, 2008

kfc x 2

gi jenjalan lagi!!! semenjak dua menjak ni entri aku dilihat semakin kurang perkataan kan? hihii, terlebey manyak pixies la pulak... aku pon tak tau knapa keminatan aku terhadap dunia bebelan ni dah menurun ke tahap minimum... tapi, disebabkan keinginan untuk menghupdate mengatasi segalanya, maka, aku pon melambakkan sahaja pixies yang ada walaupon caption-nya ntah apa2 aku letak... korang layan kan aja la ya... kan ini blog budak2...



okeh, nak bukak pagar pon harus la bgambar lagi kan... heheh, peletakkan rama2 kat pixies ini telah dilakukan oleh syafiq untuk tujuan peng'cover'an muka... thanx syafiq... kalau rajin, tolong la letak rama2 kat pixies sy yang lain pulak yaa... psst! nanti sy masakkan megi tomyam kegemaran awk tu! haha...

kitorang pegi wisma merdeka... ibu ngan ayah nak pegi foot massage... ya la, waktu bwat haji ari tu, memang kena berjalan ngan banyak kan... kaki pon jadi lenguh...

sementara ibu ayah pegi ber'massage kaki, aku, kakak, ngan fatin pon pegi berjalan2 carik pasal sekitar shopping complex tu... pegi round2, da tak tau nak pegi mana, kami pon masuk kfc... makan slow2 sebab nak duk sana lama2.... hehe....

bosan duk dalam kfc sebab makanan da abis, kitorang pon kuar jenjalan lagi sementara tunggu ayah ngan ibu yang masih blom siap... hah, jom makan eskrim! aku men'suggest... nasib bek ada kerusi kat wisma merdeka tu, bole la kitorang melepak jap sambil makan eskrim... pixies ni tak ada rama2 mahupun bunga... sebab memang tak clear kan? hihii...

'yn, where r u? we'r at kfc...' ibu tepon... yeay!

kfc? 'okk, jangan gitau ibu kita da makan kfc tau!' aku warning kakak ngan fatin... sebab apa aku warning? ala, korang ni bwat2 tak tau pulak... sebab aku nak melantak lagi la... hihii... dengan lagak super sonic, cepat2 kitorang turun pegi 1st floor...


makan lagiii... tengok muka adik aku tu, orang yang kenyang apabila dipaksa untuk berlakon gaya lapar, camtu la hasilnya...

lepas makan, kitorang g jenjalan jap, pastu heading back home~

suasana aman damai dalam keta...

end of story... hehe...
sangat membosankan entri aku kali ni... mungkin next time, lebey baik aku takyah letak pixie kan... bole jugak membebel panjang2... tapi takut korang ja yang ttido membacanya... hahaa....

4 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

ko nampak comel

dayen_pinkpanther_pucca said...

iskh. ayt sorng boya =p

akupentoi said...

aku nak potato wages...

pink_butterfly said...

luffy- lebey comel dr kapten kan?

dayen- haha...tu la kan, blajar dr boya mana tah...

akupentoi- nak? jom2 g kfc... awk blnja...hehe...