BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 10, 2009

tiada apa di sini...

air mata takkan mengalir,
jika hati tidak terluka...


aku telah membwat 1 blog baru... http://tiadaapadisini.blogspot.com/ sebagai tempat untuk aku luahkan rahsia hati, dan semua apa yang aku rasa. tak payah la korang click link kat atas tu ya...

blog tersebut telah di'set'kan private, means, hanya orang tertentu sahaja yang boleh meng'access'nya... aku tanak personal life aku yang teramat private itu menjadi bacaan umum. bacaan mereka yang ntah sapa2...

for the time being, mereka2 yang rapat dengan aku, you know who you are, sila tinggalkan alamat email anda untuk aku invite.

oh ya, blog ini tetap berfungsi seperti biasa. cuma tidak melibatkan konsep jiwa2...

harap maklum.

20 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

roger! understand...

pink_butterfly said...

bgusnya kapten~

nda pyh explain pjg lebar, trus paham ba...

hihii~

LifeSaver said...

okies..norsyafa_balqis@yahoo.com

pink_butterfly said...

cik syafa- dah add sejak azali~=p

vidadarisakura said...

biarpun aku nda rapat ngan ko..
aku mahu ko add aku..


lalala


nda baa..
hee

pink_butterfly said...

V- email nya mana dong?

vidadarisakura said...

eh apakah benar?

haha

minta ngn life..
sebab ym aku terlalu comel utk dpelayang disini...
haha

Agensi Perisikan Pusat said...

salam yan..

wpun sy jrg dh msuk sini atas sbb kesibukan di kota dan jg aktiviti biasa, moleklah kiranya empunya bdn di sini ini tidak dilupakan untuk dijemput sama.

Bak kata pepatah, "kalau bisa bersama2 ke mjls btunang abg anda, kenapa tidak ke blog anda..."

add ni emel ya.. syahir2104 di pakcik yahu titik kom...

sori atas kesumbungan semulajadi,
gue mmg bgitu dong

yg benar,
encik perisik,
http://agensi-perisikan-pusat.blogspot.com

salam lagi...

lea said...

cik rama-rama..
lea pun nak share ur story...
invite me yer..
dh bg email ari 2 kan

NIMI♥ Co. said...

okies dinda paham

pink_butterfly said...

vida- ohh,sungguh mhl email mu itu...bg cpt!

mnyak songeh lak dia nih...


syah- aduii, best btul jg kata ppatah syah tu...=p

lea-nti rama2 add ya...

nimi- thanx coz faham nimi

sparkystar said...

cik rama2,inchik sparky tak nak add ker..smpai ati,menchik..kihkih

gendit said...

afandi_mustaffa@yahoo.com....encik gendit...hehehe

vidadarisakura said...

aku suda add ko d ym bah~

tapi dikaw menginbisibelkan diri...

hee

pink_butterfly said...

inchik sparky- bagi la email... u r my fren too rite...

gendit-insyaallah nti sy add ya..

vida- cmna tau aku minvisible kn diri? hik3...kau yg mana 1 ni? nda prasan pn...ala, bg la ba email tu..aku d ofis ni...mana da ym...

dayenpanthepucca said...

roger! understand... <--- kapten budjet =p

♥ Cik HeLena ♥ said...

hehehe...kite pulak camne??ngee~~

tiramuhadi said...

kak yan nak jugakk! hahaha
skrg tira bukan underage lagi tau
tade alasan utk diabaikan hahha

Pujangga Asmara said...

orait, understand.. tapi PA xde di invite pon.. sampailah hati cik kak rerama2.. ~~ huwaaaa... =(

pink_butterfly said...

dayen- waah, like bro, like sista

cik hel- dah add kan...

PA- wei, dah lama da rama2 add, tp enchek abg PA yg xpenah nak msuk...