BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 12, 2009

case closed!

okk...aku nak stopkan isu di bawah ni. sebab bagi aku, ia sudah tidak relevan lagi. aku dah dapat jawapannya.

aku rasa, it depends dengan orang tu sendiri. kalau memang betul dia mau berubah, tak perlu kita paksa atau bwat apa2, sebab dia sendiri akan berusaha untuk mengubah cara hidup sendiri.

ada org yang mampu untuk berubah. ada jugak yang tidak. spesies yang tidak pandai berubah ni la yang tergolong dalam jenis yang tak pernah nak insaf. ataupon mungkin sebab dia tak cukup motivasi dalam diri sendiri. sebab tu dia cuma nak berubah dari mulut tapi tak diaplikasikan dalam kehidupan secara praktikal. oh ya, assume isu aku ni hanya bagi mereka yang berubah untuk kebaikan ya... berubah kepada keburukan tidak diambilkira walaupon ia tetap termasuk dalam kategori berubah jugak.

thanx untuk suma butterflies yang sudi bagik buah fikiran masing2... i accept all of 'em...=p

sekarang kat ofis. amik masa jap untuk online sementara tunggu barang2 siap di'autoclave (menyahbakteria)...

tengah hari ni ada lunch date. dengan siapa? nantikan next entri!=p
update! lunch date tak jadi! haha~ saja ja mau bwat havoc...

songeh si rama2- starting a brand new life. current status: in love with my new career.

24 ayat-ayat comel:

CikYana(",) said...

DUN BE SAD ANYMORE OKE
I'M HERE WITH U

pink_butterfly said...

cik yana- ya, i know..thanx 4 baing thre cik yana...

Sifu Mirza said...

sabar lah cik rerama...

:-)

jangan fening-fening...
hidup mesti heppi & terus bermotivasi...

siapapun yang bakal menjadi pilihan sehidup semati... perlulah diselidiki... bukan untuk prejudis atas pengalaman lalu...

cuma kita yang Allah beri Akal & Iman wajiblah berwaspada..

:-)

ciare (^_^)v said...

sume org buleh berubah menjadi lebih baik =)

aja aja fighting :)

laranti said...

Alhamdulillah, if you already get the answer. Still follow your heart, think positive, and have a wonderful lunch.

Monkey D Luffy said...

aku dah berubah... berenti merrokok... lalala

p/s: lepas ni nak cuba berenti minum air ais lak.. hahaha

eNaSaN said...

salam dik..rasenye betul sbb sy nie dh tua ahaksss...ermm betul perubahan pd diri tue trpulang pd diri memsg..... sbb kiter kkdg susah nk jd owg lain utk semua owg.. bior berubah sbb diri nk berubah.. ape2 pun keep smiling & ceria slalu yer... sbb Allah xmemberi ape yg kita mahu tapi Dia mmberi ape yg kita perlu....

p/s wah ade lunch date..ehehhehe semoga gumbira ye...

pink_butterfly said...

sifu- thanx bnyak2...=p

ciare- yess..but not him.

laranti- insyaallah i will=p

luffy- tahniah kpten! rama2 support dr tepi belah kiri k!

Ridhuan said...

cekgu dh ok ke? bole la blanje hahah

pink_butterfly said...

ehh,anak murid ni..tetiba lak dah msuk bab blnja...haha...

PJ selamba said...

erm
jalan mesti ke depan
bukan ke belakang
think positive

pink_butterfly said...

pj- yess..trus maju ke dpn... jgn pandang belakanggg~



ada antuuuu....

sparkystar said...

bdoa bnyak2 spaya pintu hati nye tbuka..

pink_butterfly said...

insyaallah inchek sparky~

Jard The Great said...

ppl always change.. hehe..

Agensi Perisikan Pusat said...

kembali senyum

pink_butterfly said...

jard- yess... i admit...

syah- ngeee~ *tgh snyum*=)

haha...

CikYana(",) said...

it's ok deaR..cik yana paham..kalo cik rama2 da ok..bgsla cmtu..syukur alhmdulillah..xmo cedey2 lg ek:))

pink_butterfly said...

cik yana- ok cik yana...thanx so much!

CikYana(",) said...

it's ok deaR..mle2 mmg rse sunyi kn..yela khlgn someone that we loved
Dun wori oke..kwn2 cik rama2 alwayz be with u..including me..so cheer up..

LifeSaver said...

bagus!!!cik rama2....awk seorang yg kuat..

pink_butterfly said...

cik syafa- kuatt!!! kuatt!!! bkn kah itu yg cik syafa slalu pesan ngn sy...

thanx cik syafa...

i love u~

*aww, malunya*

haha~

Pujangga Asmara said...

sila lihat komen untuk entry di bawah... mekasih... lalala

pink_butterfly said...

hehe...ok enchek abg PA~