BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 23, 2009

kakakku, role modelku...

e'eh... teddy bear la~ teddy sapa la ni...


ooh well... untuk pengetahuan korang, teddy ni BUKAN aku yang punya! kuang3... haha... ni teddy adik aku... ada orang bagik dia teddy wei... baru tingkatan 4 tu... hiskk, budak2 zaman sekarang ni, bukan main advance lagik.

ehem2 yann! bunyik cam jeles ja tu! haha... =p

tapi takpa2... sebagai sorang kakak yang vogue n memahami, aku redha adik aku kini tengah berada di zaman kegemilangannya...

lagi pun, ala, relex la... ke mana tumpahnya kuah, kalau tak ke nasik kan... toiiingg! cukup la yann... stop being so prasan! =p

psstt2, jom kita layan pixie2 yang ada berlambak dalam laptop aku nih. aku nak show ngan korang sumthing...*sila baca dalam nada berbisik*

VS

equals to ....



hissskk, ni baru la adik mithali namanya... aku rasa dia jadikan aku ni role model la... korang tak rasa camtu? haha...alahai, fatin sayang... jangan la jadi besar cepat sangat ya... slow2 dah la... take ur time~

UPDATE! OLEH KERANA KEPALA PENULIS SENDIRI AGAK KEPENINGAN MELIHAT PELETAKKAN JUMLAH PIXIE YANG MELAMPAU, MAKA SEBAHAGIAN PIXIE YANG BERLAMBAK TERSEBUT TELAH DI DELETE. HARAP MAKLUM.



songeh si rama2- kadang2 naik pening kepala ngan adik aku sorang ni... adeiii!

11 ayat-ayat comel:

eNaSaN said...

huhuhu jd owg 1st kimen..ehehheh comey2 dua2 skali...best pe ade adik..huhuhu...

pink_butterfly said...

kak ena- hik3...mmg besh kak... suma ble share kan... dr bju smpai ke alat mekap. haha~

LifeSaver said...

aah la..kakak yan..kamu mesti la jadi cth adik fatin..hik3

pink_butterfly said...

lifesaver- tp smpai ke part posing pon dia follow skali yg x ble tahan tu cik syafa... haha...

Mohd Ramzi Ahmad said...

cantiknya...........pasu bunga terbabit hihi

pink_butterfly said...

ramzi- hahh, mmg cantek kan???

Shitsurei shimashita said...

uina! adik-beradik mesti sayang menyayang tu. Kalo adik amik kakak jd idola, sapa plak idola kakaknya?
mamaknya barangkali kah?
hehehehehehe!!:)

lea said...

muka cik rama-rama dgn dik fatin lebih kurang jer...
22 comey...hik3

Monkey D Luffy said...

oh adik... pakcik doakan ko sihat2 jer

p/s: memandang aku dah tua sesuai ler guna title pakcik

Sifu Mirza said...

syabas rerama... camtulah kakak mithali...

:-)

pink_butterfly said...

naga- hehe..kena la syg mnyayang~=p

lea- adeii, sama ka? hiskk...

luffy- pakcik? ble la rama2 panggil pakcik kpten ni kan? haha...

sifu- thanx sifu~=)