BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 26, 2009

aku terluka lagi...='(


kat sini...


dan sini...

hanya menggunakan kapas dan selotape untuk menghalang darah daripada terus mengalir akibat ketiadaan handyplast di makmal.

pihak bersalah --> diri sendiri

senjata yang digunakan --> scalpel

berjaya meng'google senjata tersebut untuk rujukan saksi2 yang datang ke sini.

juga kesan burn yang masih enggan meninggalkan lengan daku.


kesimpulannya= minggu yang penuh kelukaan buat si rama2..


nasihat untuk diri sendiri. sila berhati2 ketika menyetelkan keja2. dilarang sama skali untuk berangan akan kuar berdating dengan cucu raja mahupun dipinang oleh zakuan adha.


sekian.


songeh si rama2- jom dengar lagu nih! click {here}... i juz luv dis song! sebelum tido, dengar lagu ni dulu~~~

21 ayat-ayat comel:

dayenpanthepucca said...

ini kalau dapat dengan nurse ne dah kena inject ATT <--- x pasal2 plak...

berhati2 cik rama2...

PJ selamba said...

biar tangan jari semua luka
jgn hati cik rerama yg luka
nnt sape susah?
pj jugak...

vidadarisakura said...

ko frust ka apa ni?


lalala

Tirana said...

Rama-rama..

sesekali terluka, okay aperr.. Kadang-kadang kesakitan itu mengajar kita sesuatu yang amat bernilai..hehehe

lea said...

alahai cik rama-rama..
apa sudah jadi sama kamu...
mcm maner boleh luka ni..
ikhs3

Jard The Great said...

hmm...awal2 mmg akan clumsy sikit..

nnt pakar la ko.. hehe.

eida~fatiha said...

hati2 yea cik rerama..
jgn bg terluka lg..

pink_butterfly said...

- dayen! ala...xmau la inject...takottt!

pj- ya la kan...xnk la susah2kn pj ni...

pink_butterfly said...

V- frust? huhh, tak ada mknanya yang~

kak tirana- yaa,btul 2 kak..tp mgu ni bnyak sgt luka nya...

pink_butterfly said...

lea- tu la, berangan smbil bwat keja kan...padan muka! hehe...

jard- da lama bwat keja ni jard, tp semenjak 2 menjak ni, mmg clumsy sket...

eida- yess, i will kak...

NIMI♥ Co. said...

larhh jgn r bunuh diri k.rama2..
hehehehhe!!

pink_butterfly said...

nimi- hisyy, bunuh diri?

nauzubillah~

FarHa said...

salam miss rama2..nak tinggal pesan kat chat box tp sengal tak kuor..ngok tol com nih...
ni nak jemput meh laa dtg amik kad dr sy yer..

pink_butterfly said...

kad? okeh2...nti rama2 amik ya... thanx farha~

Mohd Ramzi Ahmad said...

tampal ngan salotape ke tu? classic :)

pink_butterfly said...

ya, tpksa ramzi~

teda handyplast...

cian kn...

Monkey D Luffy said...

alah bisa tegal biasa

pink_butterfly said...

luffy- ...

KhaLifah feDi said...

emm kesian.....x3..

pink_butterfly said...

kf- ksian ja? duiii~ haha

LifeSaver said...

budak nakal ni...