BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 13, 2009

stop! titik. dan tolong noktahkan.

dalam hidup ni, ada macam2 jenis orang...

ada yang memang originally baik ati, berkawan dengan ikhlas, tapi ada juga yang mau berkawan sebab...ntah la... mungkin ada niat2 tertentu... contohnya? to gain secrets may be...

baca sini, baca sana...
pastu kita plak jadi bahan bualan, padahal, dia bukannya kenal kita lagi, tapi dah mula nak judge kita ni begini dan begitu...

oh gosh! tolong la, juz biarkan aku dengan life aku sendiri...
tak payah la nak amik tau kalau stakat mau jadikan bahan gosip korang.

apapun, harus juga berterima kasih sebab dah jadikan aku sebagai point of view.

and dari dorang jugak aku tau segala2nya...

terima kasih banyak2...

dan aku juga nak minta maaf kalau apa yang aku type kat dalam blog aku ni mem'bulu'kan mata korang... i didn't meant to... langsung tak terniat nak menunjuk2...




sekian.

songeh si rama2- tiba2 berasa frust dengan 'sahabat' itu... tak sangka dia begitu. aku tau la, aku ni pun bukan juga sorang kawan yang baik, tapi keikhlasan nak berkawan tu rasanya dah hilang lepas tau 'semuanya'...



ouch! sayap aku patah...:'(






15 ayat-ayat comel:

sparkystar said...

alahaii..sape yg brani wat rama2 nie.cissss,sayap ok x cik rama2,leh terbang n mndarat dgn baik..hehehe

PJ selamba said...

err
macam² orang ye
apa pun
jangan lupa jawab tag untuk ceriakan kembali perasaan cik rerama
hehe

BeaN MorENo said...

cik rerama jangan la bersedih adakah saya melukakan hati cik rerama...

Monkey D Luffy said...

erk.. siapakah?

lea said...

cik rama-rama...
jgn la pk sgt ok...
nanti wat tension pulak...
tenyum ok=)

pink_butterfly said...

sparky-err...er..jap g baru nak g beli gam...nak smbungkn balik sayap ni...

pj- okay! jap lagi rama2 akn terbang g amik tag 2 ya...thanx!

bean- ya, bean...dirimu telah melukakan atiku~
sob..sob...sila mintak maap.

luffy- siapakah siapa???

lea- hehe...tgh senyum la ni lea..thanx ya...rajin singgah sini...=p

LifeSaver said...

cik rama2!!jgn gusar...ini hanya cabaran hidup..


p/s:jom kita ganti sayap baru...lama x gi shopping mopping sayap...hahaha

Pujangga Asmara said...

sabo je.. biasa lah.. dunia... xpyh la berkwn lg dgn org mcm gitu.. dia mengata, dia berdosa.. kita serah aje pada yg esa...

P/S:patah sayap? abes la rerama xleh terbang dah.. hahah..

Agensi Perisikan Pusat said...

Bak kata shinchan, sayap kapal terbang pun bole digam guna uhu, inikan pula sayap rerama..sedia atau tidak, bolos saja dinding ituuuu

Annurkasih said...

cik rerama...tak payah kwn lg dgn org macam tu..and jgn risau..maybe dia takkan kacau hidup cik rerama lg...dun worry...

pink_butterfly said...

cik syafa- jom2 gi shoping moping...nak beli high heels putih ni...

PA- enchek abg PA ada gam tak? tlg sambungkn sayap nih!

syah- hik3...dinding mana mau d bolos tu syah?

her- hmm mgkn jugak kan her...tapi cm syg plak ngn frenship yg dah sdia ada tu...

eNaSaN said...

salam cik rama2 ku...just be eppy..yg pasTi bior owg buat kita jgn kita wat orG..dlm hidup nie mmg byk duaGaan.. bior owg nk kata..bior owg xsuka kiter..yg PasTi kiTa xlakukan perKara Yg same..

p/s sayap2 itu akan sembuh juga Nanti akhiRnya..take a good caRe...

pink_butterfly said...

enasan....thanx fren... yaa, btul tu..biar org bwat jht ngn kita, tp kita sentiasa doakn yg tbaik bwat org tu kan....=p

♥ Cik HeLena ♥ said...

ouchhh sedey membaca kisahmu cik rerama..cik rerama jgn patah semangat ok..ape2pun hidup mesti diteruskan..pedulikan mereka itu...harap cik rerama terdiri dari golongan yg berbahagia..
smile owez k cik rerama

pink_butterfly said...

cik hel- thanx cik hel...smoga kbahagiaan tu sntiasa bersama kita~~~

amiiiiin~