BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, February 5, 2009

nothing much to tell~

'err, doc, tonight is my last day... got job already. tomorrow start,' dengan bahasa inggeris yang tersangatla broken-nya, aku mengkhabarkan berita tu kat mr.doc... actually takut2 nak bagitau tu, sebab kang dia marah lak coz tak bagitau awal2...

tapi apa yang aku ble bwat, baru attend interview pagi tadi, then, esok dah kena suh masuk keja... i can do nothing~

oh ya, actually aku pegi interview pada hari kelmarin lagi... and ari ni kena suh datang for 2nd interview... malas nak gitau dalam post kelmarin coz ingat tak dapat, malu la aku nanti... haha...

sekarang dah dapat, so, ble la gitau... its not my permanant job yet coz aku masih lagi diletakkan dalam trial period... dat bos nak tengok dulu sejauh mana skill aku dalam dat field of work since i'm a fresh graduate n haven't got much experience... hmm, tak kesah la, at least working kat sana pon ble menambahkan experience aku untuk apply keja in da future kan?

sapa2 di antara bloggers kat sini yang penah belajar atau tau pasal tissue culture, add la ym aku ya... ble kita berdiscuss secara ilmiah kat sana... i'll be waiting! pink_keys_luv@yahoo.com

ok lah, tak ada idea nak story apa2 malam ni. i juz wanna off to sleep, tomorrow is my 1st day at work... wish me luck suma! nitie nite~

10 ayat-ayat comel:

ayie_helena said...

gudluck cik rerama...have a nice day sok!!chayok2!!!!

vidadarisakura said...

gudlauk!!!


haha

Monkey D Luffy said...

semua dah gudluck.. aku nak bagi BAIK TUAH (bahasa melayu broken).

Jard The Great said...

waa.. first job!!
hehe.. aku nyer first job dulu jual kuih kat uni dulu2.. hehe..

any job will give ur experience. so hope u don't fret. hehe.. chaiyok!!

LifeSaver said...

cik rama2,
u deserve to get dat job..well done sist!!! ternyata geng rama2 dah menunjukkan kebizian dan menjadi wanita bekerjaya~ kih3...

congrats & chaiyok2!!!

CikYana(",) said...

all de best cik rama2
gudluck tau

NIMI♥ Co. said...

wahh gongrats!
as what?

pink_butterfly said...

for u all...
thanx ya... wish me luckkk!!!

Raihanna said...

good luck cik rama2... cik rama2 dlu amek biotech ek??

pink_butterfly said...

yup...plant biotech...