BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 17, 2009

penattt!

ari ni aku tersangat2 la penat! penat... penat... dan penat!

sakit kepala dan tensen bila kena bwat keja yang sama berulang kali. argghh! geramnya! culture aku contaminated! contaminated tu maksudnya terkena jangkitan bakteria! tapi sebab dah kelam kabut nak selamatkan culture aku tu dari rosak teruk, tak sempat la aku nak amik pixie untuk ditunjukkan ngan u ol kat sini...

okk, lupakan suma penyebab kesakitkepalaan dan ketensenan berlaku. mari senang2kan ati sendiri... dan cara untuk senangkan ati ku hanyalah 1 iaitu.... tadaaa~

dengan melihat muka sendiri dalam keadaan fresh. dalam ertikata lain, ini adalah aku sebelum pegi keja. nak compare'kan dengan muka lepas balik keja? muahaha, takyah la... confirm muka dah tranform jadik cam itik pulang petang... korang pon dah tak kenal lagik, sebab perubahan 180 darjah berlaku... hahaha...

ok lah, sori ngan u ol sebab entri aku kali ni tak ada apa2 story, aku tak ada idea sekarang. otak jam! nak rest. tapi memandangkan dah 2 ari blog ni tak ter'update, so aku pon bwat ja la entri yang ntah apa2 ni juz to add sumthing here~

thanx for reading!

25 ayat-ayat comel:

Ridhuan said...

mana gmbr lepas keje? xleh compare ler kalo camni

pink_butterfly said...

sbb 2 la x ada...sbb tanak d compare kan...hehe... lgpn dah penat2 cm2, mood nak ber'pixie dah tak ada la...


=p

Tirana said...

pagi muka ceria..petang muka monyok..hehehe...Biasalah tu..penat sampai dah tak boleh senyum...

pink_butterfly said...

kak tirana- btul tu kak...

dah ptg, xlalu dah nak snyum kan...

sEr0ja said...

take ur time...
jgn tensyen......nnti de mse hapdate la..then kitaorg bce laju2..=]

pink_butterfly said...

baca laju2?
waahh, mmerlukan kpakaran tuh...


hik3...

Monkey D Luffy said...

bakteria tu ko jual ngan aku boleh? aku nak sebarkan... hahaha

pink_butterfly said...

luffy- aik, rama2 nak menyahbakteria tu, kapten plak nak... aiyoo... kompius~

Shitsurei shimashita said...

apa mcm hali ini ala flesh ka?

take 5 before sick (6) k. Jaga dili lu baik2, mo pakai lama wo!!!

ciare (^_^)v said...

tranform jadik cam itik pulang petang...hehe sgt klako laaa :'D

pink_butterfly said...

shitsurei-hehe..thanx~ dili sndili akan djaga baik2..=)

ciare- haha...=p

Agensi Perisikan Pusat said...

wow..lawanya..
guna kamera apa ni yan? n sapa yg ambilkan gmbr ni?pandai org tu ambil gmbr...dia tau teknik mjadikan gmbr tu cntik.

~haha

Encik perisik,
http://agensi-perisikan-pusat.blogspot.com

LifeSaver said...

siannya dia...cantik pose...leh ngorat..hik3

pink_butterfly said...

syah- eleh, malu2 lagi mau ckp org yg dlm gambar 2 sbnarnya yg lawa kan... nda apa syah...yn paham...haha...

lifesaver-nak ngorat? ble2...sila la mengorat sy skg...hik3...=p

Agensi Perisikan Pusat said...

Iya, malu2 ni mo bckp buhung.
sbb tu la nda mo puji direct.hua2


Encik perisik,
http://agensi-perisikan-pusat.blogspot.com

pink_butterfly said...

syah- naaa kan...yn tau ba...perangai syah tu suma ada dlm poket yn suda ni tau...

klu syah tipu, yn tau jg tu....so,lain kali sila puji direct sj k...=p

Agensi Perisikan Pusat said...

Haaa dalam poket???
adakah bermaksud sy pn skrg ni sdg berada di dlm poket anda? Poket kiri atau kanan sbnrnya?

pink_butterfly said...

dlm poket beg ba syah! eeii...

lea said...

alala...comelnye die nak pegi keje...
mesti ramai mamat tergoda ni..
hik3

pink_butterfly said...

lea- hiskk...besa2 ja ni lea...tak ada yg tomei pn...

=p

♥ Cik HeLena ♥ said...

hehe..hye cik rerama..alamak cun nye awek nie sorg...heee~~slmt berehat eaa cik rerama....

pink_butterfly said...

cik helena- alalaa, thanx sgt2 cik hel...kata2mu begitu mhiburkan hatiku...


hik3...

Agensi Perisikan Pusat said...

pandai cik helena amek ati cik rerama...hehehe~

yan, pndi plh gmbr a..yg cun2 ja ltk sini ni..mana yg slbhnya?hek3

sparkystar said...

take care,have a nice day

pink_butterfly said...

syah-knapa syah?cun ka gmbar2 d cni? nda prasan la! haha... yg slbihnya pn lebey krg cmni jgk...tp mls mau letak ba, nti org ckp promote diri sndiri plak...ekekee~

sparky- thanx..u 2 ya!