BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 20, 2009

date setting?

telah memakai baju kurung for the 1st time untuk gi keja...=p

***

current mood- kepenatan tanpa batasan!
kaedah menangani- blogging smbil makan eskrim.
hasil- terlalu relax sampai tak ada idea untuk entri baru.

*****



mesej thru friendster

mr.J- akum yan...pe kbr? rindu btl la kt ko.hehe.aritu ko de mtk media formulation kn? sbnrnye yan, aku tgh kje kt upm tp tgh wat part time pd ms yg same. so, kne stay 2 mgu utk part time ni. aku xbw cd tesis aku ke hotel ni. jd nk xnk,kne tgu aku blk hjung mgu ni...huhu..sori byk2..nti aku blk,aku send la kt emel ko.plz remind me end of this week k, honey ;p

aku- haha.. alala, rndu la sgtt!=p tp kn jib...aku pon merindui kau jgk nih...fuhh, ayat x ble blah tu...hik3... oit, dah brapa kali dpt gaji nih? bila mau blnja aku???? okay, i'll remind u end of dis week k!=p thanxx...=p

mr.J- 5-8 mac 2009 ni aku dtg sabah. hopefully dpt jumpe ko. bley gak klu nk blanje.hehe...


datang sabah? biar btullll~

anyway,ok. DATE PERTAMA.



*****

thru sms

mr.A- happy thursday... mcmana keja, ok?
aku- haiii... keja ok. kau msg aku ni sbb rindu aku ka atau sebab rindu cd kau tu? <-- sangat straight to da point kan soklan aku... haha, aku tanya camni coz mr.A ni memang jarang sms aku kecuali kalau ada hal2 penting saja. dia pinjamkan aku cd installer ari tu lepas baiki laptop aku. dah dekat sebulan, aku tak bagi2 lagi cd tu kat dia... huhuu, bukan nak jadikan hak milik, tapi aku btol2 tak ada masa...
mr.A- sbb aku boring d opis xda keja. hehe. x fkr pn psl cd. fkr pasal orgnya ja. haha...
aku- ohh, bagus la kalau camtu. if not, mesti aku rasa bsalah sbb simpan cd kau lama2. nanti aku bg k!
mr.A- cd tu tym kta dating la kau bawa. hehe. nti aku blanja kau mcD. biar kau gemuk.

DATE KEDUA.

oh ya, lupa nak remind mr.A yang kita kena boikot mcD. haha!




*****

thru sms

mr.Z- happy belated bday yn! zie nda penah lupa yn...
aku- itu ja? hadiahnya mana?!
mr.Z- nanti kita pegi tgk upin ipin k!

DATE KETIGA.



*****

thru ym

yann idzyani: ahh.suda2...
yann idzyani: nda mau kwn

yann idzyani: bye!
<--- sila abaikan pasal topik diskusi kami sebelum itu. haha!
Syahir R: mcm bdk2 ni nda mo kwn
Syahir R: rilek2...nnt kta pg ums sama2
yann idzyani: yn mmg bdk2 pn
yann idzyani: bwat apa pg ums?
Syahir R: jalan2 ba
Syahir R: ums kan lawa


persoalannya, herkk, syah! adakah anda sebenarnya ingin meng'set'kan date dengan si rama2 ini tapi malu untuk berterus terang...? nda payah la malu2, syah~ like i said before, suma pasal syah ni ada dalam poket beg. haha...


MEREKA SUDAH. ANDA BILA LAGI?

=p




songeh si rama2- itu hanya peng'set'an sahaja. sama ada akan pegi atau tak, wallahualam... tak sure lagi... tapi kalau syah btul2 mau g jalan2 carik pasal d ums tu, insyaallah pegi! hek3... pemandu pelancong la katakan~ cepat2 balik syah! date kita menanti~ hahaha...psst! jgn marah dgn peng'komersial'an ym kita,k... just 4 fun~=p no idea ba!

14 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

erk! erk! erk!... napalah aku tak ada plan cam ko? huhuhu... rasa rugi jer hidupku... hehehe

pink_butterfly said...

luffy- kpten xnak msuk dlm plan? jum!

CikYana(",) said...

manyaknya date
ni yg jeles nie..
hakhakhak

LifeSaver said...

amboi!!!cik yan...sy pon nak set date jgk la...hahaha

pink_butterfly said...

cik yana- alala,jgn la jeles2...cik yana pn ble bwat jgk...=p

lifesaver- nak eh? jom kita ngedate sma2 cik syafa!*wink2*

eNaSaN said...

salam..wah2 cik yan..byk tul date...huhu jeles nie...bila mau kita date..mau p sabah nie...hik3 tp xtau bile lg... nanti bawak jjln yek... tgh busan..date yg ditunggu xkunjung tiba nie..hua..hua..

CikYana(",) said...

cik yana bole wat gk??
cik yana nk p date ngan sape??
hikhikhik..any idea??

dayenpanthepucca said...

wowowo...date paling banyak pernah ditemui setakat ne. boleh masuk malaysian book of records ne! aha...

pink_butterfly said...

enasan- ble kak! meh la dtg sbh, nti rama2 bwk terbang jenjalan...jom2 set date! hehe...

cik yana- bole ja...errk...sapa? inchek sparky kn ada...keh3...

dayen- bah, mana buku rekod tu? mau sign....=p

CikYana(",) said...

aik nape nme inchk sparky lak nie??
ngeh2..die jauh sgt la nk ajak date..hohoho

pink_butterfly said...

cik yana- jauh? ala, yg jauh la kena dekatkn...yg dekat, kita rapatkn...x gitu?=p

chi am said...

cih! ngedate jek. jeles!

Agensi Perisikan Pusat said...

alamak! naper encik perisik ada dlm list nie...huhu..

ni kalo masuk paper bhya utk agensi perisikan pusat ni.

anyway, ums mmg lawa kan?

pink_butterfly said...

chi am- aloo,jgn jeles2...ble ja chi am g date kt sna kan..hehe...

syah- alamak! sori syah~ TERmasuk la pulakkk nama 2...

ums mmg lawa~ stdnt2 tmsuk EX-stdntnya pn lawa2...

cth tdekat?ehem2...haha...