BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 7, 2009

setanggi syurga...

all rise alright sebenarnya... rasanya cam dah lama gak aku tak kena tag... err...err, harap2 statement aku ni tak mengundang kedengkian para butterfliers suma untuk mengetag aku plak ya... hik3...

tapi, kalau tag yang korang dapat tu agak keunikan sedikit, lain dari yang lain, and fun to do, sila2 la mem'pass'kan tag tu kat aku plak... sesungguhnya aku sangat teruja untuk membwat tag yang luar biasa + fun nih... contohnya tag menggunakan google image tu... aku suka! tag yang aku dapat dari enchek abang PUJANGGA ASMARA ni pon termasuk dalam type tag yang mengcapture interest aku... so, lets move it!


1. Put Your I-Tunes, Windows Media Player, Etc. On Shuffle.
2. For Each Question, Press The Next Button To Get Your Answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 Friends.
5. Everyone Tagged Has To Do The Same Thing.
6. Have Fun!

harus dikhabarkan bahawa aku akan menjawab tag ni dengan penuh kejujuran dan keikhlasan ya... secara random, file lagu yang bertajuk 'XXX' kat dalam laptop aku nih telah menjadik pilihan. mula2 nak pilih dalam file 'ynn's luv songs' tapi tiba2 rasa cam tak besh lak if suma lagu2 chenta kan... file 'XXX' ni merupakan lagu2 mix aku... yang lama+ baru...

>IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
pintaku yang terakhir- dayang nurfaizah
hiskkk3, apa la yang aku mintak tu... tolong belikan eskrim+ coklat ble???

>HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
tiada lagi- amy search
uiks, pelikks...

>WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
cinta tak berganti- siti nurhaliza
haha... no komen...

>HOW DO YOU FEEL TODAY?
hati berbisik- siti nurhaliza
ehem2!

>WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
bila terasa rindu- dafi
ehem2 lagik!

>WHAT’S YOUR MOTTO?
jika kau kekasih- linda nanuwil
aiseyyy, moto ku ini ber'genre chenta la pulakss...

>WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
kau pergi jua- adam
no fren... i won't go anywhere... still here next to u...=p

>WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
persis mutiara- mila
cheewaahhh!!! haha...*smbil idung kembang kempis dengan jawapan sendiri*

>WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
pelita di bawah purnama- erema
hmm, mmg duk fikir ni, camna la pelita tu ble ada kat bawah bulan purnama... sapa yang letak ah?

>WHAT IS 2 + 2?
itu kamu- estranged
aik? jawapan yang tak tercapai akalku!

>WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
semalam yang hangat- sapa ntah nyanyi lagu nih...
aiseyy, semalam?? apa yg berlaku pada hari semalam????

>WHAT IS YOUR LIFE STORY?
separuh masa- the lima
alamakk! marabahaya nih!

>WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
jika ku tak bangun esok pagi- yusry
hiskkk3... -speechless-

>WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
jikalau aku- ezlynn
err, cik rama2, sila completekan ayat itu plss... jikalau aku...???

>WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
ke pangkuanmu- shima
ke pangkuanmu laling! waahh, berangan tak habis... sudah2 la rama2... lama lagik tu...

>WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
merah itu cinta- leez
huhuuu~

>WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
my heart- ebi & mila
segalanya bermula daripada ati, bak kata cik kak yanie... tak gitu kak? =p

>WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
harapan hanya impian- erra fazira
fuuhhh, memang tak dapat dinafikan lagiii!

>IS YOUR BIGGEST SECRET?
andai ku tahu- ungu
aikk, bole plak tak tau secret sendiri... camna tuh? sapa nak tolong jawab?

>WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
destinasi cinta- siti nurhaliza
ehem2 kuasa tiga belas...=p

>WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
percayalah sayang - vince
yaa, percaya lah wahai butterfliers ku... sesungguhnya, i lappppp u ol ngan tissue basah!

>WHAT WILL YOU POST THIS AS?
setanggi syurga- in team

PERSON TO TAG..
-lifesaver
-mr.bean
-atie
-cik yana
-inchek sparky
-lea
-vidadarisakura
-raihanna
-helena
-dayen

24 ayat-ayat comel:

CikYana(",) said...

lor cik yana kne gak ke?

pink_butterfly said...

eehh, harusss...

tak penah baca dlm post sblm ni yg sy mmg suka bagik hadiah tag kat suma2 mmber yg agak 'kerapatan' sbg tanda psahabatan...

so cik yana kena bsyukur tau sbb dapat msuk dalam listt=p

CikYana(",) said...

syukur alhmdulillah
hihi
jawapan kna gune tjuk lagu ke?

pink_butterfly said...

yaaa...guna tajuk lagu k...

BeaN MorENo said...

heheh...adakah saya terkene...huhu

PJ selamba said...

haha
padan muka

♥ Cik HeLena ♥ said...

yer cik rerama...cik hel akan jawab dengan kadar yg segera.....

menurut perintah
cik hel....

pink_butterfly said...

bean-sila jgn mgada2..sy tau awk dah bwat tag ni kan...nak bwat2 tensen lak...hik3...

PJ- oohh, enchek PJ ni pn bakal tkena nih...akan d masukkan dalam list 'bakal ditag' utk akan datang. sila bsedia!=p

helena- bgus2, sgt mnurut perintah... akan jadik pnerima hadiah tag fevert ni... skali ngan cik yana utk tag2 akan datang...

CikYana(",) said...

mmg bgus pun..
huahuahua..siapkn trus..
rama2 leh lenggang2 ke?

dayenpanthepucca said...

err aku ke? aku ke? dayen mana satu erk??? kih3...

p/s : hutang dulu ye cik rama2. jawab tag ne memerlukan penelitian yang mendalam. he3... <--- alasan semata-mata...

LifeSaver said...

cik rama2 ni sungguh rajin mengetag diri ku yang anggun lagi giler..hahaha

pink_butterfly said...

cik yana- yess, ble dpt full marks utk ktepatan masa n kepekaan thadap smua tugasan!=p

dayen- elelee, klu nmpak tag, trus da tak tau nama diri sndiri ye dayen...hik3...

lifesaver- mmg pon! cik syafa mana ble tlepasss...

CikYana(",) said...

ni rama2 cantek..baik..caring..sbb tu cik yana suka kwn ngn rama2 nie

pink_butterfly said...

cik yana- alamakkk...TER'kembang kempis lak hidung rama2 cik yana ckp cm2....


aww, malu la...*smbil bwat2 tutup muka,konon malu la tu...*

CikYana(",) said...

eleh malu konon..huhu..pdhal bangga tu..cik yana puji cmtu..

pink_butterfly said...

hik3... tu feel 2 dlm 1 tu cik yana... 2+1 la katakan... malu tapi mahu dipuji...hak3...xmalu pnya rama2! ceitt....bwat malu spesis rama2 ja...


haha...

CikYana(",) said...

relaks2..xde pe2 yg nk dimalukan lah..

Raihanna said...

hehe... rai pon kena ke... tapi tag nie best! nanti rai wat k.. hehe... thanxx cik rama2

BeaN MorENo said...

pergh kenapa aku di sisihkan...
bukankah aku yang siap dlu...hehehehe...(gelak dalam sedey)

apakah dosaku kepadamu cik rerama...
adakah aku terlalu pantas buat mu...
inilah kepantasan ku cik rerama...

lea said...

ala..
kena amek masa yg lama utk pk nama2 lagu ni..
adeyh..

vidadarisakura said...

baik!!

hutang ar sang!
hee

pink_butterfly said...

cik yana- gadis pmalu sprtiku sharusnya brasa malu2 itik kan...=p

rai- ok...sila la bwat k rai...tag ni mmg besttt!

bean-cehh, mgada2 bean ni...pdhal da tau crita sbnar....tag yg awk bwat tu bkn dr sy kan?*angkat2 kening kat bean*

lea- tak susah lea. juz on music player, jwpn dah ada...

vida- okkk,ble....msuk buku 555 k....

BeaN MorENo said...

utang dlu ar...
busy la cik rerama...

pink_butterfly said...

bean- elehh...dah la...awk tkecuali,sbb da penah bwat tag ni kan? wait 4 da next tagg!!!

hehe...