BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, February 13, 2009

hadiah untuk aku dan mereka2 yang bertuah...

bukak blog. nampak ada sesuatu yang ditinggalkan oleh enchek PJ di taman ini... TAG! ok, set! dengan tergedik2 rama2 pon terbang gi blog beliau untuk menuntut tag tersebut... baik sungguh si rama2 itu kan.... sentiasa menerima tugasan yang diberikan dengan hati yang redha~ =p

It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag 10 people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun!

1. What is your name?
rama-rama

2. A four letter word:
rule

3. A boy's name:
romualdo
-ensem boy dalam cave of the golden roses, sapa tak penah tengok, sila angkat kening belah kiri!-

4. A girl's name:
rihanna
- bakal di tag nih!-=p


5. An occupation:
researcher

6. A color:
red

7. Something you wear:
ring

8. A food:
roasted chicken

9. Something found in the bathroom:
round bucket
- huh, blasah ja la...penat aku fikir...hik3...-

10. A place:
rome

11. A reason for being late:
road block!

12. Something you shout:
rest!
-i need some quiet peace!!!-

13. A movie title:
resident evil

14. Something you drink:
raspberry juice

15. A musical group:
rona roni makaroni
-eh, bukan? alamak, dah TERtype lak, kira halal la ya enchek PJ!=p-

16. A street name:
river street
-ada kat blakang umah aku tau!-

17. A type of car:
rocket bole??
-haha, aku tak tau nama2 keta wei!-

Text Color18. A song title:
row, row, row your boat, gently down the stream~ lalalaa...
-siap nyanyi lagi nih!-

19. A verb:
rolling

fuhh, gila susah tag nih! sampai sakit kepala aku berfikir jawapannya... nak jawab soklan exam pon tak sesusah ni... perghhh~ nasib bek settle!

muahaha... sekarang ini, dengan bangganya daku ingin mem'pass'kan tag ini kepada........

jeng3....

sila berdoa supaya nama anda masuk dalam list!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
rihanna
:
:
:
:
:
inchek sparky
:
:
:
:
:
cik yana
:
:
:
:
:
lea
:
:
:
:
:
V budak busyuk!
:
:
:
:
:
annurkasih
:
:
:
:
:
ridhuan
:
:
:
:
:
amirul
:
:
:
:
:
enasan
:
:
:
:
:
helena
:
:
:
:
:
dan..
:
:
:
:
:
sapa lagi erk...
:
:
:
:
:
hah!!!
:
:
:
:
:
syah!-mana ble lepaskan si perisik nie...

sila jangan bwat2 tak kenal nama diri sendiri pulak ah!


yeayy.... tahniah! sepatutnya u ols berbangga tau dapat tag dari rama2 ni... ini merupakan tanda penghargaan dari aku untuk u ols suma...=p

nak bagik cik lifesaver, bean, ngan anne jugak, tapi rasanya dorang pon dah kena tag nih... so, takyah la... maybe nex time~

33 ayat-ayat comel:

Tirana said...

piuhhhhhh...nasib baik tak kena..hehehe..

Monkey D Luffy said...

ko sememangnya memahami yg aku tak akan jawab tag... tapi kecewa aku takder nama kat situ... lalala

CikYana(",) said...

cik rama2..
nape name cik yana ade??
kna tag lg..aduyaiiiiiiiiii

pink_butterfly said...

kak tirana- hehe...suka lak tak kena ek...

luffy- diriku sememangnya seseorang yg sgt mmahami~

kpten pmls!

pink_butterfly said...

aik, spatutnya cik yana ckp 'alhamdulillah~'...haha...

Agensi Perisikan Pusat said...

Fuhhh..nsb bek blog agensiperisikanpusat xkena tag..gerun2..

sln2nya bkin gue pusing deh..

pink_butterfly said...

wei syah! agensiperisikanpusat tu sapa nama perisiknya? jgn bwat2 nda nmpak!

lea said...

amat mencabar seyh tag ni..
tunggu lea abes test dulu la yer cik rama-rama..
then baru jawab ok..
=)

pink_butterfly said...

lea- okey...bole utang dlu...jgn lupa bwat ya! nti nak bwat spotcek!=p

LifeSaver said...

oho!nasib baik tidak di tag oleh cik rama2..tp telah ditag oleh en pj..huk2

pink_butterfly said...

lifesaver- hehe...tau...dats y cik syafa x tmsuk dlm list kali ni...klu x, cnfirm ada!=p

♥ Cik HeLena ♥ said...

hye cik rerama..hehe~~ada hutang lagi eaa??Ngee~~cik hel baru je jawab tag nie..kena jawab lagi eaa???ngeee~~~~

vidadarisakura said...

argh!!
cuba ko pikir apa kejadian uruf VVV???


hutang!

PJ selamba said...

hehe
bagus
ni lagi sorang menjalankan tugas dengan penuh dedikasi
eheks!

CikYana(",) said...

cik yana utang dlu ek2..

Pujangga Asmara said...

kus semangat... nasib baik lar nama aku xdak.. hahahah

Agensi Perisikan Pusat said...

yan2, encik perisik tnya td...

dua blg kalo jwb tag ja tp nda pas sama 10 org lain bley ka? sbb dia nda taw mau pas sama sapa..kalu nda bole, dia blg dia pass ja la tag ni.hehehe

sparkystar said...

alamak..tlebih sudah,slamat name inchik sparky takde..huhu,alhamdlh..amin...huhuhuhuhu

Mohd Ramzi Ahmad said...

cik rama-rama.. camna nk bg playlist itu menjadi kicik cam kat sebelah tuh?

pink_butterfly said...

helena- a'ah ek..dah jwb, xyah la bwat lagi... sori cik hel~

V- hah, pedulik apa aku...kau kn budak yg comel..sila la comel2kn jwpan V-mu itu...hik3...

pJ- mmg~ diriku mmg sorg yg patuh pada stiap arahan...haha...

cik yana- bole2....nti dah free, sila bwat ya!

PA- tselamat skg, tak bermakna slamat slama2nya....=p

syah- ble2...asalkn bwat,kalau tanak tag org lain pon nda apa...lagik bagus...hik3...

sparky-aik, tak ada? sila tgk btul2 ya inchek sparky!

ramzi-ohh, ada caranya tu...kea tukar saiznya kat dlm code...

CikYana(",) said...

mmg geli pun..tikus tu kck je..tp ble gigit kaki cik yana..cm da rpe mak tikus..ganas tul..cik rama2 pnh kna x?

Mohd Ramzi Ahmad said...

dah buat tp tdk menjadi se cute y cik rama2 punya.. cam cacat pula

pink_butterfly said...

cik yana- eeeiii..tanak la cik yana~ kat umah ni tadak tikus. kalau ada sekor tikus sesat masuk, kami takkan duk diam slagi tak hapuskn tikus sekor tuh...haha~

ramzi- ya? hmm, jap...nti sy g blog enchek ramzi ya....

CikYana(",) said...

mstla sakit..smpai merah2 da tapak kaki cik yana..nmpk isi kulit..nk mandi td..pedih giler..tp tahan la..

pink_butterfly said...

alololoo...ciannya dia....dah letak ubat cik yana???


rasanya patut g jmpa mr.doc klu smpai luka nmpak isi...kot2 gigi sang ct tu berkuman kan...

♥ Cik HeLena ♥ said...

hye cik rerama..cik hel dtg menyinggah..hehe

♥ Cik HeLena ♥ said...

hye cik rerama...
nie kite punye email ayie.helena@gmail.com
ngee~~kite pn di invite sekali ke??ngee~~
terharunyaaa...
thnx cik rerama..cyg dye~~

pink_butterfly said...

cik hel, ok...nti rama2 add ya!

KhaLifah feDi said...

slm knla dr kenln bloger baru incik kf..

alallaa......
lega x kna tag..
lalala..*tag yg lps masih berhutang ag*

ti qm link sama aq iyer cik rama2..

helena said...
This comment has been removed by the author.
CikYana(",) said...

aah da sapu ubat..da kering skit..tp ingat sok nk p klinik la..tkut de jangkitan kuman lak..

♥ Cik HeLena ♥ said...

cik rerama..sory kite silap kaci mail..kite ada 2 mail google.yg atas tu mail kite tpi xde blog..yg satu lagi nie mail kite yg ada blog..hidayahilmi@gmail.com
sudila kiranya cik rerama delete mail atas tu dan add mail yg kite kaci nie...sory sgt cik rerama..kite nk komen blog lagi satu tu tadi tpi xdpt sbb kite lupe pulak mail yg atas tu xde blog..sowie ats kesilapan kite.if cik rerama sudi add laa kite..ngee~~

pink_butterfly said...

kf- okay, jap g rama2 add link kf ya!

cik yana-ha, bgus2...jgn lupa pegi clinic...cnfirm kena injek tu...hehe...

cik hel-xapa cik hel...bisa d atur...nti rama2 edit balik k...