BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 17, 2008

soklan bodo...

hmmm... aku baru lepas cek friendster tadi lepas beberapa hari tak bukak... ntah la, rasa cam dah hilang ke'excited'an nak ber'friendster nih... ok, first thing's first....

cek friend request - accepted!
cek comment - no recent comment...
cek msg - tensen!

aku sakit ati btol kalau baca mesej yang mengandungi soklan bodo yang berbunyik lebey kurang camni...' hai, butterfly.... kau tak kenal aku lagi?' atau 'amboii, sombongnya... dah tak ingat ngan aku lagi...'... (korang anggap ja la butterfly tu nama aku,k...)=p

pastu bila aku cek friendster dorang, tak ada satu picture pon dalam photo album yang boleh mem'bwat'kan aku kenal sapa pemilik akaun tu... cuma clue yang ada adalah nama sekolah/ipt atau location tempat tinggal... lagi menyampah kalau dia tu bukan dalam fren's list aku pastu time aku view friendster dia untuk membwat proses pengecaman, alahai restricted profile plak! dah la primary photo pon diletak gambar yang ntah apa2... tak ka bodo soklan dia tu... macam mana la dia bley expect aku kenal dia lagi or tak... dan sesedap rasa ja tuduh aku da sombong etc...

bukan sekali dua menda ni jadik... dah selalu sangat...sampai aku rasa cam nak balas camni 'hoiii, camna aku nak kenal kau sapa kalau sbijik gambar pon tak ada dlm fs kau nih?!!' tapi aku masih berfikiran waras dan tetap ingin mengekalkan ciri2 kesopanan dan ketatasusilaan seorang gadis pemalu dan tomeyy... hak3, sempat lagi memerasankan diri...=p

urmm, mungkin dorang just nak capture attention aku kan? pastu nak harap aku add dorang tu sebab dorang malu nak add aku yang vogue and de vass nih... huhh, sori skett... selalunya kalau dapat mesej camni, aku akan bwat bodo ja... malas nak buang masa melayan manusia2 yang berlagak cam glemer nih... ingat dorang tu fofuler sangat sampai aku ble kenal on da spot? hik3....... bwat lawak bodo sungguh la mereka2 itu....

10 ayat-ayat comel:

dunia reka said...

ooh..nape la diorang tk bagi solan math ke..yg susah skit..suh dia ni pening skit jawab solan tu..hehe

pink_butterfly said...

haa..tu la psl..isk, tak mcabar minda langsung la soklan tu kan?

ezo said...

soalan tu kalau sy yang dapatlah kan ~ memang ada chance utk didelete selepas baca

buat nyemak inbox je


hehe

pink_butterfly said...

ha, tu la psl..penghantar msg tu memang bengong2 blaka... huhh, tak ada msa nak layan kan?

Azizwan™ said...

ha.. baru boleh tinggalkan komen. hehehe..

rasanya, soalan tu sama ngan orgnya kot. soalan bodoh = orgnya pun bodoh. ahakz!

teringat plak kat lirik mentera beradu "tp soalan bodoh yg ditanya.." hehehe..

pink_butterfly said...

yaaa, btul tu wan...org tu mmg bodoh agaknya..dats y tak bley fkr msg yg dia snd tu rasional atau x...=p

humbleandmodest said...

kamu hot kot...
hahaha....

pink_butterfly said...

yesss! point yg sgt tepat daripada mr.humble...*smbil tepuk tgn + melompat2*

humbleandmodest said...

jangan perasan ok.
haha.
x malu :p

pink_butterfly said...

hik3...laa...dia yg ckp cam2tadi...huhuu...