BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 21, 2008

aku telah di'detect!

sepandai2 tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua.. itu la perumpamaan yang sesuai digunakan dalam situasi aku... chewaah, macam skrip karam singh walia la pulak kan... hahahaa...

semalam cik vujie telah dapat mengecam aku melalui award yang aku bagi kat butterfliers minggu lepas... alaa, kan ada muka aku yang tersipu2 malu kat dalam award tu... tak sangka jugak ada owg ble cam... hmm, mungkin beliau prasan kewujudan gambar tu dalam frienster aku kan... ohh ya, untuk pengetahuan suma, cik vujie ni adalah kawan lama aku, of which we go to da same school n penah jadik classmate jugak...

huhuu, dengan ter'link'nya blog aku ngan blog cik vujie ni, aku rasa mungkin akan ada lagi rakan2 lain yang akan singgah kat blog ni as dorang pon ada dalam link list beliau, itu aku tak pasti la sebab aku pon blum meng'explore blog cik vujie ni lagi... ucapan aku untuk kawan2 yang bakal menyinggah kat blog nih, sila2 la redha membaca apa yang ada dalam ni, k... takut gak berbulu mata korang nanti sebab mana lah tau ada part2 yang menggelikan pankreas korang membacanya... hak3.... aku cuma nak some space actually untuk bebas men'state'kan apa yang aku nak tanpa ada orang nak persoalkan or pertikaikan... and sebab tu jugakla aku tanak show-off kan muka kat sini, sebab selalunya orang yang akan timbulkan persoalan and pertikaian adalah orang yang kenal ngan kita kan... -nama butterfly yang aku guna tu jgk adalah sbg simbolik dat aku nak berterbangan bebas dalam dunia yang aku cipta sendiri ni- itu jugak adalah jawapan untuk mereka2 yang penah tanya kenapa gambar2 yang aku insertkan dalam ni ala2 misteri gitu... hak3, apa punya jawapan daa.... so diharap korang2 yang mengenali diriku ini akan act more to open minded okies???=) peace for all...

haa, aku nak bagi credits gak la untuk cik vujie kerana dapat men'detect kewujudan aku dalam dunia digital nih... tepuk tangan suma.... sapa2 yang nak berkawan2 ngan awek bloggers ala2 korean nih, sila2 la lompat ke blog beliau, k... korang ble click kat SINI dan akan dibawak terus ke dunianya dalam sekelip mata.... sangat magik kan? hehehee=p ops, aku ni suka suki ja nak promote kawan sendiri, tak sure la pulak cik vujie ni dah berpunya atau blom, tapi in case boipren dia baca blog aku nih, aku ada ucapan la jugak untuk beliau...---> ampunkan sayaaaa penunggu gua... ampunkan sayaaaa penunggu gua... erk, sila baca dengan intonasi si badan & nyawa (aziz satar & samsudin) dalam crita nujum pak belalang okkk...

kat atas ni adalah award untuk anda cik vujie... sila2 la amik kalau sudi...=p

1 ayat-ayat comel:

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

hahahaha terharu sungguh aku dgn entry ini.. (^^,)>
oleh sebab blog ko mmg rmai butterfliers, meningkat la site meter aku dengan mendadak x lama.. hahaha..
eniwei,, ada bagusnya terjumpa ko sni ne.. senang mo invite kalau ada apa2..hehe..
btw, next week ajie a.k.a nazirah ghani bertunang..
dia buat kecik2 ja.. kawin baru besar2 kut.. tunang sekecik kinarut.. besar nda tau la sebesar apa.. hahaha..