BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, November 25, 2008

sms...sms...

ari ni aku a bit busy sket... ketiadaan ibu ngan ayah kat umah ni menambahkan lagi tugas aku yang sebelum ni juz tertumpu kat umah ja... awal pagi lagi aku suda mem'busy'kan diriku mem'vacuum' keta... kiranya ni sambungan keja semalam yang tak siap lagi... hihii... tapi baru siap vacuum wira ja, hilux blom lagi... nanti la, kalau ayah n ibu dah nak balik, baru aku vacuum keta kesayangan ayah tu... ngeh3... bukan apa, tapi untuk owang yang tak berpengalaman macam aku ni, penat laa walaupon baru handle 1 keta... huhuu...

lepas settle'kan keja2 umah yang lain, aku suh adik bersiap and temankan aku gi post office untuk bayar bil2 yang berkenaan contohnya bil. letrik, astro, n telefon... sampai umah kira2 jam 12.30 tghari, lepas makan n penat goyang2 kaki, aku pon melenakan diriku dengan begitu nyenyak skali... haa, itu ja la yang aku bwat ari ni... huhh, sangat busy kan... anyway, adik aku ada snap some pixies tadi, suma pon lebey kurang sama, tapi, heiii, berani kah korang nak complain??? bersusah payah aku meng'upload pic2 ni tau...layann tanpa banyak soal,k... gggrrr...

warning! jika anda rasa aku nampak gemuk dalam pixies ni, sila jangan percaya kerana ia hanya suatu perbuatan sabotaj adik aku yang ternyata mempunyai perasaan dengki terhadap kakaknya ini... beliau mengunakan camera trick tuuu... harap maklum...









12 ayat-ayat comel:

miss galaxy said...

amboi2 dek...
sms dlm kete ke.
kete bergerak ker x nie...hehehe

apa pon hati2 bile drive k dear
jgn smpi terbabas mcm sis..hehe
take care dear

Tirana said...

Adehhhh..sempat lagi bersms ye...sms siapa tu? hehehe

Be your self by tour self said...

wahh sms banking ya,, mau dong

pink_butterfly said...

miss galaxy- keta tak bgerak kak... tgh tgu adik tutup pntu gate umah tu...hihiii...

kak tirana- sms 'datuk SMS',kak..(sheikh muzhaphar shukor)=p

be urself- bkn sms banking sih, tapi sms temannya gue...-hasil yg ku dapati drpd menonton sinetron indonesia-=)

Monkey D Luffy said...

tak gemuk pun... ok jer

pink_butterfly said...

luffy- btol ka ni kapten? yeayyy! besh r kapten nih! *smbil mlompat2 gumbira*

Unie_çhîçάήθζ™ said...

ptut la i msj laju je bls.
haha.
da redy da hp kt tgn..
keke.
mistery gurl!

dotblogspotdotkom said...

gemuk?....bukan gemuk la....comel....huhuhuhu huhuhu

pink_butterfly said...

unic- ehh, u ada msg i ka? bila? d mana? bagaimana? mengapa?=p

dotblogspot- mmg comel, tapi bkn comel=chubby=gemuk tau! wargh3....

Unie_çhîçάήθζ™ said...

abes ari 2 yg kite msj2 tu..
hahaha..
wat2 lupe lak die..
keke..

dunia reka said...

cik pink mempunyai bakat yang agak luar biasa...mmg menakjubkan..hehe..bukan sahaja pandai membasuh kereta bahkan pandai membahagikan masa memandu dan ber"sms"..hehe..

pink_butterfly said...

unie-mungkin itu dalam mimpi u la...i btol2 tak ingat...ngeh3...

duniareka- yaa, mmg btol... sy mmpunyai bakat yg tsgtla luar besa... huhh *smbil wat muka bangga*