BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 19, 2008

out of stock!

kesian blog aku, dua tiga ari ni agak terpinggir sedikit... tak ada entri baru yang sempat aku post.. bukan aku sengaja, tapi sebetulnya ketandusan idea la yang membwatkan kesenyapan berlaku... =) but heii, it doesn't mean dat aku senyap trus dalam dunia blogging nih, cuma aku lebey manyak menyibuk kat blog orang lain... hak3, sungguh tak malunya aku ni kan?

sekarang ni pun, virus2 keboringan telah melanda diriku dan memaksa aku menari2kan jari yang tak berapa nak runcing ni di atas board laptop... cehh, ayatttt... teramatlah menggelikan sanubari!=p

so, k la... aku memang tak ada point nak di'share sebenarnya... nanti kalau otak aku dah tamat tempoh bercuti, i'll be back! A.S.A.P.

tata, butterfliers suma~
i luv u, u luv me,k...
okkk, tak ada kaitan.

1 ayat-ayat comel:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

masing2 di landa kebosanan
kebizian...kesengalan..

he he he

tak per dik..
nanti ada citer

sila wat entry baru k

take care

=]