BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 23, 2008

at last...

hak3, at last encik pidod telah memberikan award kepada blogku ini setelah beberapa kali bermain tarik tali... chewaahh... dah brapa kali beliau cakap nak bagi, siap nak bagi cekodok lagi, tapi huhh, jangan kan nak dapat award, cekodok yang dijanjimaniskan pon tadak... hampeh btol laa... elelele, encikkk pidod... malu2 lagi nak bagi award kat sy ekk... malu tapi mahu tuuu... ahak3... apapon, thanx so much for this cool award, k...=)

oh ya, sapa2 nak mem'visit blog encik pidod ni, ble click kat SINI... blog yang hebat dan akan membawa anda2 suma terus ke dunia futuristik... huhh, mantap kan? so, apa tunggu lagi? jom singgah g blog beliau...!

p/s- erkk, award dah dapat, tapiiii... cekodoknya mana???

3 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

tak nak share2 ker award tu?

Tirana said...

Tahniah dapat award...

anap_ilmi said...

tahniah2....