BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 5, 2008

aku bangun lewat!

huhu, ari ni aku breakfast lewat sket...apa tak nya, bangun tido pon lewat! ni suma pasal kes ber'internet and ber'ym ngan atie malam tadi...banyak sangat gosip, sampai tak sedar embun jantan dah mula menitis...chewahh, korang jangan men2, kalau pasal bermadah pujangga, memang aku la no.1! prasan....=p tapi jangan silap plak, aku mangun subuh tau! tapi tido balik la lepas tu...hihii~


aku ni bukan lah type yang cerewet kalau pasal breakfast...makan apa pun ble, janji sedap! eh, tu bukan bunyik cam demand ka? hmm... anyway, ari ni breakfast aku cumalah se'mug susu and fries yang digoreng sendiri...nyum2...nak share tak?jom2...

sekarang ni pun aku terpaksa online lebey awal daripada besa (TERPAKSA? cam tak caya ja) memandangkan ada tetamu yang datang melawat my parents yang bakal mengerjakan haji hujung minggu ni...lepas buat minuman and sediakan makanan, aku pun berlari-lari anak masuk dalam bilik..ala...macam anak dara zaman dulu2 tu...kalau nak kena pinang, mesti dorang berlari2 masuk bilik kan? malu la tu konon, padahal suka....menyampahhh!hahaha.... ayat yang berbaur ke'jeles'an tu...=p
hmm, aku kena stop dulu ni, guest kat luar tu dah nak balik, untuk menunjukkan kesopanan n ketatasusilaan (??!) aku nih,kena kuar jap la untuk bersalam2an... kot2 la dorang ada anak lelaki ensem, ble jugak aku masuk line kan?...hak3...k la eh, nanti sambung lagi...daa~

3 ayat-ayat comel:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

very2 the orang puteh...

fries tuuuuuuuuuu


nyum nyum...

Unie_ChiCaNoz said...

huahauhaua...
mkn fries pagi2.
nih bkn org puteh nih.
org teleby kaler.
wakkaka..
oh prents nk g haji ya??
lembayung kaabah..=P
kne tggl..pdn muke,..wek2..
p/s:baiknye die buatkn air suam

pink_butterfly said...

kak yanie,
hahah, org puteh la sgttt!=p

unie,
mmg da tlebey kaler nih...kaler pink! muahahahaaa~