BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, November 22, 2008

no points!

malam ni aku akan pergi ke birthday party anak macik aku, merangkap kazen aku la tu kan... masih baby lagik... herk, kalau budak2 yang 5 tahun ke bawah tu bagi aku still baby lagi la... tak tau plak camna korang nak istilahkan perkataan baby tu... =p beshnya jadik baby... birthday pon ada celebration... err, korang tanak bwat birthday party untuk aku? okk, tak ada kaitan! ahaks...

oleh kerana malam ni nak kuar, maka, haruslah aku bercantek2 kan... hmm, sangat kesian... oleh kerana aku jarang kuar umah, so, jarang jugak la dapat berlawa2... korang tau tak prasaan seorang surirumah yang hanya berpeluang keluar melihat dunia jika ingin membeli barang2 dapur??? err, adakah aku seorang surirumah?? (tidakkk..tidakk..) okkk, lupakan.. untuk ladies, kalau korang tak dapat bayangkan, cuba imagine kalau korang dah bersemangat sangat nak beli satu barang yang berharga rm50, tapi bila cek2 dalam purse, cess, rm49.99! cuma 1sen lagi yang missing and sudah tentu korang kena say goodbye kat barang tu... sob..sobb...

untuk yang lelaki pulak, try imagine kalau awek korang bagi flying kick sebijik (atau 2) kat keta kesayangan korang sampai meninggalkan parut2 luka chenta lama... huhh, sangat sadis kan? mesti korang rasa cam nak ketuk kepala gepren tu ngan tukul... hak3... misscall aku kalau benda camtu nak jadik,k... sebab aku teringiiiiiiiiin sangat nak tengok... aduss, silap2 haribulan, ngan aku2 skali kena ketuk... isk, tanak aku!

err, kenapa? korang tak dapat nak cari perkaitan di antara crita aku tu ngan contoh2 yang aku bagik??? hah, padan muka! kalau aku sendiri tak faham, camna laks korang ble faham kan... muahahahaaa.... sebenarnya aku pon tak tau apa points yang aku nak bagi... men belasah ja taip apa yang terlintas di fikiran... sama ada relevan atau tak, belakang kira la... hihiii * sambil gelaks ala2 gedix dan manja*

erk, okies la... aku nak gi practise vocal dulu... nak nyanyi untuk malam ni kan... daaa~

happy birthday to youuuuuu...
happy birthday to youuuuuuuuu...
lalalalaaaa~

prrraaaannngggg!!!!!!!!!!! (bunyik tingkap, gelas, cawan n cermin umah pecahhhh)

wooopppsss!!!!!!

2 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

aku buat2 faham jer ler. kang ada budak majuk lak

Unie_çhîçάήθζ™ said...

sengall!!!!!..
wah2 sumbunk da kamu skng eh..
haha.
bilekah mau date?