BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 7, 2008

aku, dan pantai...

yeayyy! petang tadi aku kuar jenjalan n mamam2 ngan family...atau lebey tepat lagi --> aku, ibu, ayah n fatin (adik)... memandangkan kakak da kawen n abg plak bakal kawen, cuma tinggal aku ngan fatin yang jadi 'sweetheart' our parents and kami memang tak penah miss mem'follow' ibu and ayah jenjalan gi mana2 (tapi kalau time ibu and ayah nak gi dating, tak dapat la kami nak men'join skali...kena tinggal kat umah je la jawabnya...hihii~)

anyway, coz ibu n ayah dah nak jalan untuk mengerjakan ibadah haji (insyaallah...) subuh ahad nanti (tapi tengah malam esok dah kena gi airport), so, ari ni ktorang (aku & fatin) kena bawak gi jenjalan makan angin kat tepi pantai...memang besh and ada beberapa pix yang sempat kami snap tadi...nanti aku insert'kan kat bawah...



dah lama tak pegi beach, besh pulak dapat tengok pantai lagi...


kitorang gi waktu petang, panass! so, tak dapat nak gi jenjalan kat tepi pantai...cess!


nak pose punya pasal, terpaksa tahan ja sinaran matahari kat depan tu...isk!



heiii, geramnya tak dapat men airrr!!!!!!


p/s- oh ya, korang! gigi aku sakit la...gusi ni rasa cam bengkak pulak...korang ada petua tak camna nak hilangkan sakit tu selain dari jumpa doktor gigi? aku tanak cabut gigi aku nih, sebab aku sayang suma gigi2 aku! :p

8 ayat-ayat comel:

ariffredzuan said...

selamat menunaikan ibadah haji utk diorng..huhu

K154 said...

Gigi sakit makan megi banyak.. ha..

pink_butterfly said...

ariffredzuan,
haha, thanx man!

k154,
cess,mana ada makan megi banyak! suka suki je ckp cam2..*blush*

Unie_ChiCaNoz said...

nk ilangkn skit gigi?
cume lakukn aktiviti ini.
dijmin berksan.=P
kmur air garam je.
hahaha..
xpon amek tli ikat kt gigi n tombol pntu..
then hmpas pntu tu kuat2 smpi trtutup pntu itu..=P
ala ckp je tkut jmpe doktor gigi..
kn sng..=P

Unie_ChiCaNoz said...

jap2..forgot..
cntiknye u..
ish2..
xsgke kn.
terpegun i tgk handbag u.
beli kt mne..?
hehhee

pink_butterfly said...

unie, hmm, idea 1st tu rasanya da bernas dah, tapi idea kedua tu..
hak3, power gila sampai tak sanggup nak imagine kaedah n hasilnya yang bakal diterima...

handbag 2 mmg cantek..tgk la sapa tuannya....hak3...=p

pink_butterfly said...

p/s utk unie...
bkn takut jumpa doc gigi la!
cuma segan je...sy kan pemalu owg nya...hak3...

Unie_ChiCaNoz said...

cube dlu.
bru tau hsilnye
hehe.
skit gigi camne tu?
bngkak gusi ke or cam n tercbut?
tuannye cntek jgak ke?
wah2..
pasan tol cik pinky neh
uik segan ek..
mybe doktr gigi tu hnsem sgt..=P