BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, November 9, 2008

jalan2 carik pasal...

hari ni aku bangun pagi lepas dikejutkan oleh 1 panggilan telefon...teka sapa yg kol..teka lahh! isk, pemalas..org suh teka pun tak mau...

so aku kena gitau jawapannya la ni?eeii, tak rock btol la...hmm, anyway, ayah yang kol pagi tadi...gitau yang dorang baru landing kat klia...cuma transit untuk 1 jam ja...pastu they'll be on their way to madinah...hopefully suma-nya bjalan lancar...insyaallah~

pastu petang tadi aku kuar jenjalan ngan adik, kakak n abg ipar...gi mamam2 pastu tengok wayang secara separately...kakak ngan hasben dia tengok crita james bond, aku ngan adik plak tengok crita 'my best friend's girl'..hmm, agak bosan crita ni, so sapa2 yang nak tengok, bek tak payah...membazir masa n tenaga ja...=p

minuman tanpa makanan...cuma pinggan kosong yang dihidang....makan pinggan la jawabnya...



buat muka seposen sebab makanan lambat sampai...lapar gila nih!


ni baru la namanya pizza...hak3...akhirnya, lepas beberapa lama mengidam, baru sekarang tercapai hasrat nak mamam pizza...dah lama 'cuti' pizza nih!



aik, kejapnya dah jadi kecik pizza yang aku makan tadi tu... shinking ka pizza nih? ooohh, rupanya dah masuk pewot aku tanpa disedari...tindakan luar kawal plak...hahahaa~


ngan geng2 nak g tengok wayang...hak3...

5 ayat-ayat comel:

Unie_ChiCaNoz said...

uik..finaly dpt gak nengok muke cute die.
haha..
canteknye..
ish2
xsgke lor.
ini hati den berdobar2 neh..
kt mane tgkp doreamon tu?
cute2...

ezo said...

wa...

lapar la pulak tengok dia makan pizza..

x ajak kita pun.. :P

kim salam ek kat minah seksi belakang tu..hehe

Unie_ChiCaNoz said...

jap2..
i rse2 la kn..
mcm penah tgk je doraemon dgn high school musical tu..
u kt mane ek?

Unie_ChiCaNoz said...

i da igt.xslap centre point kn??
am i rite?
huhu

pink_butterfly said...

unie, pic mana yg nmpak muka nih? hmm, ni yg mnimbulkan prasaan ingin men'dlete...keh....

ezo,
krm slm je ke?krm la duit ke..mknan ke..bru la rock! hihii~