BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, November 21, 2008

cepat dan pantas!

huhhh, masa tido ku hampir tiba...cepat..cepat... entri ni harus disiapkan dengan begitu pantas dan tangkas sekali...ala2 super sonic gitu... actually tak ada gak story yang nak dihebohkan kat cni... saja mengada2 nak bagi post terakhir untuk malam ni...

lepas buat entry kat bawah tadi, aku tengok jam, 11.37pm... ahhaaa, ada lagi beberapa minit untuk aku abiskan berpoya2 di dalam alam maya nih... so, aku pon mengambik chance untuk pegi melompat dari satu blog butterfliers to another... objektifnya adalah untuk mengeratkan silaturrahim di kalangan butterfliers-aku... ngeh3... kira cam acara YB turun padang untuk sesi ramah mesra ngan rakyat la kan... tapi bezanya adalah.... AKU BUKAN YB!!! hak3...

oraits, masa suda time. aku harus meninggalkan dunia blogging-ku dan perlu kembali ke alam nyata di mana katilku sudah melambai2 ke arahku di saat ini... waaahh, dramatis sungguh ayat ku itu kan... apapun, aku harus pergi... sob... sobbb...korang jangan tangisi kepergianku ya...kerna aku pasti akan menangis jika kalian menangis... alamak, telebey suda... ahaks! =p

7 ayat-ayat comel:

university said...

I come to your blog with a smile and a useful

Monkey D Luffy said...

ada yg menunggu ker di katil mu itu?

Tirana said...

Selamat tidur..hehehe..kak tirana ni orang berjaga, kak tirana tidur, orang tidur kak tirana bangun..sekodeng blog pink butterfly pukul 3 pagi..best aje..tak ada orang mengacau..hehehe


By the way sedap betul tiupan trumpet kenny G ni..hehehe

anap_ilmi said...

ha..mcm org kan..tiap2 mlm spent lebey kurang dlm sejam++ tuk jln2 blog kwn2..dari sorg ke sorg..pastu baca paper..then..tido..ahakz

miss galaxy said...

dah pagi nie pink_butterfly
moh kite sama2 bgn gi keje...hehehe

pink_butterfly said...

university- thanx 4 coming=)
luffy- yaa, ada yg mnanti iaitu..si bantal bucuk...ngeh3...
kak tirana- really kak? waaah, dah jadi kelawar nih...=p
anap- rajin bca paper...bgus2...
miss galaxy- hahaa...esok cuti, suma org excited nak abiskn keja ari ni...=)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hah....
tido lambat main tenet ek..

cubit kang

hehheheh