BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 17, 2009

transformasi~

alang2 menjolok pekasam, biar sampai ke pangkal lengan... alang2 mengimbas cerita dulu, biar sampai terimbas semuanya... ngeh3...

kali ni entri aku pasal diri sendiri plak... difference between dulu dan sekarang... rasa cam malas nak cakap banyak, jom kita layan pixie2 time aku form4&5 ni... cuma pixie waktu higher form ni saja yang ada... time lower form pon ada gak bergambar, tapi ntah ke mana suda pixie2 tu suma... pixie agak ke'blur'an, tapi u ol anggap ja la cam clean & clear ya!



time form 4&5... pixie yang kat atas tu time balik dari extra class... rajin kan aku attend extra class..*bwat muka bangga jap* pixie yg 1 lagi tu time ari sukan skola... tapi aku pon tak paham kenapa aku slumber badak ja pakai slipper... =p

time registeration day nak masuk matrix... muka inesen ja kan... haha...

kat matrix's library... saja nak tunjuk ngan korang yang aku ni sangat rajin gi lebri...

ngan roomate yang besh gila... gila pon nda sebesh dorang2 nih...

transformation berlaku setelah masuk campus. muka2 inesen? sudah tidak ada lagi...

dah pandai bwat aksi yang meransang kepada serangan virus2 kemuntahan time bergambar... =p

dan jugak dah pandai bwat muka camni... konon2 nak bwat muka comel la tu.... wakakaka... gambar tak ble blah btol la~


okey la, korang pon dah nampak arah transformasi itu kan? cukup la tuh... tak sanggup aku nak upload pixie zaman-dah-abis-blajar ni plak*blush*

18 ayat-ayat comel:

CaHayaQaSeHKu said...

ecececehhh...

cantik2 bah gmbar u zaman muda2 dlu kn u???
bru i prasan tau..hihi

pink_butterfly said...

mmg la cantek u...

i tau u lama suda prasan tu,
tp malu2 mau ckp kan???

sULt@n said...

hmm..bagus lar sentiasa ingat ngan kwn2 lama...

Ridhuan said...

wah gmbr time skolah.. piwiiitt

lea said...

nampak baek jer pixie cik rama2 time sekolah dulu...hehhe...
btw..dear..
anda ditag...
tgk kat blog cik lea..ok

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

phewett cun nyeee....

pink_butterfly said...

jamal- mmg sntiasa ingat pn...

ridhuan- haha~*malu*

pink_butterfly said...

lea- tu la psl...waktu2 insesen tuh! =p hohh, tag?baik2...roger paham!

cik hel- hiskk*malu lagik*

PJ selamba said...

cik rerama mesti juara jalan kaki waktu sekolah dulu kan?

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

wah so sweet n cute arr rerama..

eh skunk qm keje kat lab maner tue?ok gud luck 4 u karirer ok..bye2..

*cm prof arr..rerama..

PSST:-rerama!! lagu blog rerama ni lagu ape ti bgtaw kat blog kf ea..ok

Shitsurei shimashita said...

cik rama2 natural beauty, tak berubah2 pun tetap maintain wo..ikhlas ni..

Monkey D Luffy said...

comel ler kot... hik3

Agensi Perisikan Pusat said...

transformasi telah berlaku...

LifeSaver said...

wah!!!transformasi yg amat ketara..

dlu ayu..
skrg manis..

hik3!

pink_butterfly said...

pj- knapa msti jln kaki?

kf- pixie dlm ni time stdy kat ums dlu...bkn time keja...music blog nih? nti sy inform kt blog kf ya...

pink_butterfly said...

naga- alamak! rama2 ter'malu la pulak...ekekekee~

kapten- alala, kpten ni malu2 lagik mau puji bah!

pink_butterfly said...

syah- yaa, transform dr inesen--> gedix...hahaha

cik syafa- haha....cik syafa pn sweet jgk....sgt2!!

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

OoOo tu time study UMS ea,amik koz ape ekk?

*tq ea..music tu nice arr..