BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 24, 2009

taggy

bertuah punya KF, sempat lagik dia tinggalkan aku tag sebelum pegi bercuti gi mana ntah.... hah KF! tag dah siap... sila la bwat spotcek kalau berani!


1. Orang luar sana tak kenal kamuh. Perjelaskan siapa kamuh?
nama saya dalam blog.... rama-rama...
nama saya in reality.... yann....
lahir pada....23 januari 1986 <--ingat ni! tahun depan kena ada present ahh! suka makan eskrim + coklat! <-- ada sapa2 nak blanja??? suka pegi pantai! suka berangan + suka mamam + suka tido [[sangat flexible..anytime, anywhere ble tido]] kaki bangku = tak pandai bersukan pemarah = ganas macam harimau pendiam tapi friendly <-- haik, macam mana tuh??? compius!

2. Sikap kamuh yang 'mantap'?
suka senyum :: friendly :: kesopanan dan ketatasusilaan <-- sesi memerasankan diri jap

3. Sikap kamuh yang sangat jelek?
pemarah :: kuat tido :: pemalas :: moody

4. Apa gajet yang sentiasa kamuh bawak?
gadget? enset tu gadget kah? hahaha....

5. Dah berapa HP kamuh pakai selama neh?
Senaraikan brands nye.
Jenama HP yang sedang kamuh gunakan sekarang?
3 enset... Nokia [[hadiah spm nih, haha]] :: LG [[pink+flip, rasa cam diri ini tomei ja kalau pakai enset tu]]
:: Sony [[dah kena kidnap pun enset nih]]:: Next? belum beli lagi...

6. Siapa bestfriend kamuh?
kamu boleh???

7. Siapa yang kamuh sayang selain family kamuh?
Kenapa kamuh sayang dia?
sayang diri sendiri... kena sayang diri sendiri dulu, then baru layak untuk sayang orang lain...

8. Lagik 10 tahun kamuh jadi apa?
time tu, insyaallah umur aku 33tahun... hmmm, dah jadik wife + mom yang bekerjaya kut masa tu...insyaallah~~~

9. Kata-kata hikmah yang pernah kamuh dengar & paling kamuh suka?
tak perlu mencari teman secantik BALQIS, jika diri tak seindah SULAIMAN,
mengapa mengharap teman setampan YUSUF, jika diri tak setulus ZULAIKHA,
tak perlu diri menjadi setegug IBRAHIM, jika tak sekuat SARAH,
mengapa didamba teman hidup seistimewa KHADIJAH, jika diri tak sesempurna RASULULLAH S.A.W

10. Dalam blog kamu, sudah ada berapa followers?
115 orang rama-rama yang vogue n de vass ...

11. Senaraikan followers yang paling kamuh suka?
si pari2 yang tomei :: Qaseh kawanku a.t.i.e :: Kf yang bengong ::pj yang sengal :: nagaperang yang poyo :: cik ayiehel yang cun :: cik lea yang cute :: kapten yang gatai :: kak ena yang sporting morting :: encik perisik yang err...err...(speechless) :: ViVi yang prasan :: cik puan lifesaver yang hot! :: annurkasih yang besh :: enchek abg PA yang cool :: enchek ramzi yang rock tapi jiwang =P ::

hmm, sapa lagi ah? cukup la tu.. penat dah fikir nih... those yang tak termasuk dalam list, jangan tecik ati ya... u ol suma pon besh jugak, tapi tu la... korang agak kejarangan memasuki blog ini, jangan kan lubang idung, bayang2 idung u ol tu pon aku tak nampak... so, tak recognize sangat... hihii~~~

Kenapa?
semua tomei, baek, bengong, sengal, poyo, cun, cute , gatai, sporting morting, prasan, hot!, besh, cool, rock tapi jiwang dan kadang2 sampai ble bwat aku speechless... ekekeke...

12. Makhluk Tuhan Paling Hot yang mahu di tag:
suma nama yang aku list'kan kat atas tu, bole????

21 ayat-ayat comel:

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

KF memang suke dera org kan cik rerama...ishhh!!tembak KF!!!!

pink_butterfly said...

ha ah cik hel...

jom kta tembak dia sma2...


tp err....kena tgu dia back in da hse dlu la...


kih3...

Shitsurei shimashita said...

naga yg poyo yopo? hehehehe
janji kita enjoy, sedih dan gembira adat manuasia biasa, hilang di mata tapi du hati tidak lupa :) lalalala

Shitsurei shimashita said...

buli ba kalo sa di tag, di layan aja.

Pujangga Asmara said...

Wah.. Dah Lama Tak Buat Tag Nih.. Ahakss..

Amboih.. Nak Pergi Jalan Kemana Pulak Kali Ni Yann.. Hehehe...

PJ selamba said...

cik ram, bila nak jawab tag pj?
dah la kata pj sengal :(

pink_butterfly said...

naga- yaa, janji kita enjoy kannn????hah, jwb la tag ni naga...nti rama2 nak bwat spotcek!

PA- jalan g mana PA??? bkn rama2 yg jln la...tu ha, bdk KF yg nak g meng'ghaib'kan diri... hihii

pink_butterfly said...

pj- tag yg mana 1 tu? aloo...jgn la mrh rama2 letak pj sengal...tu kan sengal2 manja nmanya...hik3...

eNaSaN said...

hik3 dik sporting morting ker kiter nie..hik3..nk kena jwb ker tag tue..ermmm tunggu de mood ler baru wat tau..awk..his coming 2morrow hik3...ermmm "temaN tp mesRa" ahaksss

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

ok bolee saja...bukan tembak je...boxing sekali..sampai lebam pipi pein killer tu...kan cik rerama???heee

Monkey D Luffy said...

ko kena letak KAPTEN YANG PENYAYANG ;p

pink_butterfly said...

kak ena- of cos la kena jwb...jgn bwat2 x nmpak nama kak ena lak kt dlm tu...hehe...

cik hel- yess...haruss...nti boxing kf sma2 ya...ngn pj skali!

pink_butterfly said...

kapten yg pnyayang??? blueekkk!!!!! rama2 x rela mau mnipu org ramai, kapten....

lea said...

cik lea yg cute??
kembang hidung kejap..hehe

hurm btw..
adakah diriku tersenarai utk menjawab
tag ni
x kan? namaku x kan?
(punye riso kalo2 kena tag...hahaha)

Perisik SR said...

yan..napa encik perisik tu yg er....er...? dia x kena tag kan?selamat dia..m

Anonymous said...

slm kenalan...

kak..wah byk follower kak ea...

pssT:-emmm saya berminat dgn blog c KF..tue..bolehkh saye join dye..tp saye blom ade blog ag...

pink_butterfly said...

cik lea- of cos la kena tag adikku syg~~~ hik3...cukup2 la kembangkn idung tu... sila kempiskn smula ya...hik3...

syah- eeii...kena tag ba jgk tu syah!

pink_butterfly said...

anon- hello adik... xla ramai sgt... g tgk blog kpten tu..lagik ramai follower yg mem'follow2 dia...

minat ngn blog kf eh...bwat la blog, then ble follow2 blog enchek kf tu...=p

lea said...

kena jawab tag ni ye...

ok2..kalo rajin sy jawab yer kakakku cyg...

hehhee

pink_butterfly said...

ya lea...kena jwb k...=p


nti akak bwat spotcek...

Annurkasih said...

yn...ciss..rupanya aku d tag.kahkahkah...sory mggu ni bz ba..nnt d opis la her buat.ada lg tag ttangguh ni.muahahaha