BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 2, 2009

aku trima nikahnya... episod 2.







dan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
gambar aku cuma ini! itu pon tanpa muka + di ambik oleh diri sendiri. ceeiitt! sungguh malang kalau jadik photographer ni kan... takpa2, nanti majlis sebelah family kami weekends ni, aku akan claim suma 'pengorbanan' ini... siapla suma camera2 yang ada...

ibu siap taburkan bunga rampai tu kat aku dengan ucapan "haa... semoga cepat2 kawen..."
aik, ibu! biar betul nih? lepas ni turn aku? cam tak caya lak... haha...

24 ayat-ayat comel:

CikYana(",) said...

selamat pengantin baru 2 ur brother n sister in law..
semoga bahagia hingga ke akhir hayat
semoga dikurniakan anak2 yg soleh dn solehah..
insyaALLAH..amin

pink_butterfly said...

cik yana-thanx cik yana~ insyaallah...<--jwb bg pihak ya!=p

여자 이니까® ☂[x]O[x]O☂ said...

adeii, ugi aku x p..
leh gak mkn free..hihihi

btw, slamat pngantin br tuk ur bro..
x lm g, jd macik ar ko nie yan.. ;)

pink_butterfly said...

nisa, mjlis d tmpt aku hjg mgu ni...dtg la!

lea said...

gmbar cik rama-rama bahagian mana ni yer??
hurm..dok tgh pikir...

PJ selamba said...

cik rerama tak jemput pj pun....

Monkey D Luffy said...

cepat2 ko kawen... hehehe

Shitsurei shimashita said...

hahahahaha!! kawen cepat tgk sapa yg dapat cepat baby wo! sama mcm sa jugak adik jalan dulu, c abang ntah bila.

i like gold & peach kaler tu.

pink_butterfly said...

lea-tgh duk bsila ni...haha...

pj! jom dtg~

pink_butterfly said...

luffy- ya..insyaallah~~~

naga- hehe...i like gold colour too...enchek naga bila plak nak tawen ni?

Shitsurei shimashita said...

kalo saye kawin, ti sayae ajak cik rama2, cik si pari2 kecil & smua follower nagaperang di Sabah dtg ke majlis sa. :)

pink_butterfly said...

naga! yeayy! wajib jmput tauuu~~~ sumandak org papar kan naga? dekat ja tuu...

CikYana(",) said...

rse2 nye kn time bkk tin tue..
cik yana da ckup berhti2 tau..
sekali terkeNa..adui sakit giLer..
pedih..plus darah mengalir.

alamak aii..terdrop kt cni pulak komen nie..xpe la kan..hiKhiKhiK

Annurkasih said...

wah...cik rerama ni bila lg mau mengikut jejak langkah c abg ni?hehehe

Mohd Ramzi Ahmad said...

uish blog ini dah macam majalah pengantin je :)

pink_butterfly said...

cik yana- means, u need 2 b more careful next time ya...

her- waah, her...dah muncul d cni... ala, itu pn lps yn mbebel2 td...haha...

pink_butterfly said...

ramzi- hahaha...btul3....=p

Annurkasih said...

haha..best ba dgr yn membebel2.tu la her sengaja tu.muahahahha

pink_butterfly said...

her- eeiii..adakah sgja suh yn mbebel~ jaga her ah!


tgu kta kuar mgu dpn...

Annurkasih said...

jaga apa yn?muahahaha

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

semoga cik rerama jumpe en seru & en jodoh cepat2 ok...

pink_butterfly said...

her- jaga2 la...

cik hel-amiiiinnn....mari kita amin'kn kwn2...

Agensi Perisikan Pusat said...

Hahahahaha..tu gambar langsir mana pla yg last skali kt bwh tu yan?

LifeSaver said...

jgn mengelak..dgr ckp ibu..kwin cpt!