BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 23, 2009

ingin tahu~~~

semenjak dua menjak ni, sangat bersemangat untuk menjejak kasih lagu2 faveret lama dalam youtube...

anda suka erra fazira? saya saaaaaangat suka! ada orang cakap muka erra sebijik macam muka saya... hiskk, ni yang tiba2 bwat saya rasa cam nak TERmalu nih...*blush*



ni salah satu lagu and V.clip erra yang paling aku suka... admire sangat2 dengan da way dia dress dalam ni... dat hair style, ribbon and da pink dress... nampak sangat sweet kan...

korang tengok! muka erra sama cam muka aku kan???? kann... kann... ekekeke, sifat keprasanan yang tak ble blah!




wanna make 1 dress macam kat atas tu!

22 ayat-ayat comel:

Shitsurei shimashita said...

boleh jer...kalo mo. hehehehe

1st time tgk vclip tu...leh tahan gak.

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

yelah kn..erra fazira lah sgt hehehe.tp kulit mu putih era fazira sawo matang nda sama bah !!!

*yan ade tag hehehe..sila wat ea..

Monkey D Luffy said...

hai ERRA bukan Fazira

pink_butterfly said...

naga- besh x lagu dia naga?

kf- haishh, kf ni, dari ari 2 lagik cakap psl kulit... tak abis2... =p hah? tag? adeiii, smpat lagik tglkan hadiah sblm g bcuti aa...

pink_butterfly said...

kapten, hik3...bole la tu...asalkan ada nama erra kan...

haha

pink_butterfly said...

oh ya KF! kulit aku coklat lah! bukan putih... hiskk...

sultan said...

eh jap2... dalam video klip tu erra fazira ke ko sebenarnye ni. huhu...

pink_butterfly said...

hah, hnya sultan yg mengenal permaisurinya...

ececeh... tu v.clip rama2 la tu sultan~~~

cun kan?

lea said...

eh..cik rama2 nampak makin tembam sikit...
oppsss...hehe
cik lea pun suke dgr lagu2 erra fazira..
best kan?
terutamanya lagu Yang Terindah Hanya Sementara...

pink_butterfly said...

eh, ya ka cik lea? makin tembam? hiskk, mana ada... prasaan cik lea aja tu...


=p

PJ selamba said...

sama la kita...
muka pj pun mcm erra fazira...
miahaha!

p/s: suka lagu yang terindah hanya sementara

eNaSaN said...

awk lagi comey ler...hik3

pink_butterfly said...

pj-oohh,sama la muka kita kan pj...ha ah...lagu tu pn rama2 suka...

kak ena- hikss, kak ena ni...klu ya pn,jgn la ckp kat cni...sy malu la...lain kali kak ena ckp kt entri k, bru la suma org ble baca...

hak3...=p

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

hye erra...nak sainnnn

pink_butterfly said...

hah, cik hel!

meh2...bak cni pen n kertas... atau nak rama2 sain kat dahi?

Perisik SR said...

bley minta sain jg?
tolong selitkan duit merah 5 keping jg ya...

tq

pink_butterfly said...

syah, adeiii..demand jg tu syah...suda la org bru kena rompak ni..

nda bperikmanusiaan lgsung....


=p

Shitsurei shimashita said...

boleh dilayan, kan masa tu dia mula2 mo jd penyanyi hasil galakkan si Awie. oh, tgh layan retro lah skrg yer?hehehe

pink_butterfly said...

naga, retro? hik3... lebey krg la..abis suma lagu2 lama d geledah smula...

Perisik SR said...

oo ya kan..kesian pla baru kena rompak..ba bg 3 kping ja la..

pink_butterfly said...

nda abis2...syah dtg cni la, blanja yn eskrim ah!


wahh, tiba2 lak.

Perisik SR said...

eskrem? bole...tp yn bg la 3 keping tu dl k. hahaha