BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 15, 2009

3R [[rest. rehat. relax]]

haii suma!!! rama2 dtg nie~~~~ fuhh penatnya sehari bercuti... aku n family spent last nite kat luar... at 1st, plan nak gi kundasang, besh sket kalau pegi tanah tinggi ni... tapi sebab minggu ni cuti skola, so, chalet yang kami aim setiap kali gi holiday kat sana tu full booked. adeii, disebabkan mood ber'holiday memang dah ter'set dari awal, so, kami pon serbu ja chalet kat tepi laut yang ada on da way nak gi kampung belah ayah.

tak banyak pixie yang aku amik coz banyak masa aku terbuang atas katil. apa lagi, TIDO la... hihii~ actually, bukan ngantuk sangat pon, tapi sebab rasa cam tak sehat. rasa cam pening2 n nak muntah. aku agak, mungkin mabuk darat kot... dah lama tak jalan jauh kan...

gambar chalet dari luar. ayah siap solat kat beranda lagi... pandai lak cari port yang besh... hihi~

bukan la bermalam-di-chalet-tepi-pantai namanya kalau tak ada gambar pantai kan..

hiskk, apsal pose aku suma ni ala2 sopan santun ja ni? bosan2... lepas ni nak tukar pose lain plak!

camni?

atau camni?
hmm, mana2 la yann! orang tak kesah punya~~~

selain berjalan2 di tepian pantai chewaahh! and meneroka sekitar kawasan chalet tersebut ayat skema tak ble blah btul la! korang teka apa lagi aktiviti aku??? oh ya, selain menTIDOkan diri ya!

apakah dia?























tadaaa~~~~ yeay! ada beskal laa... dah lama tak main beskal tau! nasib baik masih terer lagik...



hiskk, mana ble tinggal pixie ibu ngan ayah~~~ honeymoon bwat ke julung2 kalinya... tapi honeymoon skali ngan 2 ekor anak itik la... hik3... itik pertama dah tunjuk banyak pixie, itik kedua mana plak?

tak pa, ksian kat dia... bagik chance jugak la publish pixie anak itik sorang nih!





21 ayat-ayat comel:

CikYana(",) said...

wah beshnye bercuti..
lawa tmpt tue

lea said...

itik jugak die pilih....
nape tak rama-rama yer...
hee~~

pink_butterfly said...

cik yana- ha ah,mmg besh... tmpt 2 x lawa sgt, tp ok la jgk...hihii...

lea- sbb...err...sbb... takkan nak ckp anak ayam kut... anak rama2? rama2 tu sy...sy xada anak lg...hehe..=p

Annurkasih said...

hai yn..ngehngeh..alala..besh nya bcuti...huhu:-(

helena's said...

sopan tul cik rerame ni.,.tp gelak sampai jatuh katil lak,,hilang kesupanan mu,,ekeke

Monkey D Luffy said...

ish... aku nak tgk gambar pemandangan... kacau ler ko halang pemandangan yg aku mau tgk... hahaha

p/s: hadiah tu lambat dihantar sebab tiada masa nak pergi pos.. huhuhu

eNaSaN said...

salam dik..wah best jer cuti..

Agensi Perisikan Pusat said...

pict ni akan lbey cantik kalo ada encik agensiperisikan kt sana sbg watak utama.kui3

Si Pari2 said...

ohhh akakk..p bcuti2 ndak kasi taw anne...huk3 sedih...

*ehem3!! pandai gak men basikal* hu3

pink_butterfly said...

her- tu la...org mau ajak pegi skali,her plak xble pegi... huhuu...

helena- syyy...jgn la ckp kuat2 cik hel...malu la~

pink_butterfly said...

kapten- ala...xpyh tgk pmandangan tu... tgk modelnya cukup la...hik3...

syah- oohh,ya kan...nti kita p sana ah syah!=p

pink_butterfly said...

kak ena- ya, besh..tp cuma smalam ja...x puas!

anne- haipp! of cos la pndai...jgn pndang akak sblh mata okey...hik3...

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

wah rerama aku sgt jeles tgk ko bercuti taw..aku cuti cume rest diumah aje..huhuhu

emm mao tanyer kundasang di sabah kn..satu mlm brp harge chalet tue..?

[sgt cute tempat etu, sama dgn org yg terposing di gambar hehee ]

pink_butterfly said...

kf- nak chalet yg mana 1? bknnya sbijik ja chalet yg ada kt kundasang tu...hehe...

kf nak yg mana? jauh sket dr gunung, dekat sket, kat kaki gunung atau kat atas gunung? haha...eh, ada ka chalet kat atas gunung? alamak! tlebey suda...=p

errk, mana 1 yg kiut tu kf? be specific la...tp sure yg baju merah tu kan? haha...prasan!

Annurkasih said...

yn..hai.hehehe..mau buat cmna jgk kan...lain la kalau ibu ayah yn dtg pi rumah minta izin.ngehngeh...her ni tahanan perang.hahaha

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

oic..begitu ker takper2 kf cume nk tao average harge dye buleyh tak bgtaw?

opkos arr org yg mem beskal tue..hehehe..pndi ker naek beskal tue?

pink_butterfly said...

her- waah, kena ibu ayah skali yg dtg?mcm mau msuk mminang la pulak her..haha...

kf- okey, nti sy tlg kf risik2 price chalet kat sana ya~~~ eehh, tgk org la...xkan nek beskal pn x pndai...ekeke...

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

bhahaha mesti pndi buat willykn muahahah..up satu !!!

vidadarisakura said...

ui..dimana ni?

Agensi Perisikan Pusat said...

kita p sana? ha..bila2?
cik tanggung belanja yer..haha

LifeSaver said...

kat mana tu?leh gi honeymoon~ lalala