BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 30, 2009

still in besday mood!


ni kad besday yang aku dapat dari inchek sparky ngan kapten luffy...


yang ni plak dari ex-classmate aku, hikaria... yang kanan tu dari anak murid aku, annelara... sebenarnya bukan ini kad yang anne bagik aku... ada kad lain yang spesel punya, aku dah copy dlm pc tapi time nak publish, tak jumpa lak... nak copy balik dari blog anne, aku dah tak jumpa kad tu...so, aku paste'kan aja la kad yang ni sebagai ganti untuk tetap menghargai usaha kerasnya melukis untuk aku... apapn, memang kad ni dari anne jugak...

thanx banyak2 u ol~
i really appreciate it...

**********

kelmarin aku cuti... masih dalam mood besday lagi ya, so, ibu ajak kuar untuk menyeleberate besday aku yang tertunggak dek kebizian yang melanda... tak ke mana2, cuma makan kat luar saja... ibu tanya aku nak hadiah apa. sambil berjalan2 aku pon berfikir2 la nak mintak apa, tapi tak ada idea lak... so, sampai sekarang hadiah tu still tak ter'claim lagi... tak apa, no expired date punya... bila2 masa pon still ble claim lagi...

jangan risau, anda tidak memerlukan spek. jika memakai spek, melihat pixie dalam keadaan macam ni bukan tandanya anda perlu menambahkan degree spek anda tersebut kerana pixie ini memang agak ke'blur'an...

amacam? ada bakat untuk jadi da next top model??? pelakon dalam PHSM takk? apa tu PHSM? sila usulkan pertanyaan anda kepada mantan PHSM, pn. maya karin...=p



cuma ini pixie yang sempat di ambik waktu kuar tu... tak sempat nak amik in different places sebab adik a.k.a camerawoman aku dah membebel kepenatan... hik3...

korang bosan dah tengok muka aku? haha, tu la, dulu nak sangat aku remove bunga2 kat muka ni... skali aku dah syoh2'kan bunga tu, makin manyak lak pixie syok sendiri tertempek kat sini kan... kalau korang tanak tengok, sila menutup mata masing2 ya...

oh ya, semenjak dua menjak ni, aku semakin tak bersemangat nak menghupdate blog... i have no idea wut's happening to me...

13 ayat-ayat comel:

Tirana said...

Tengok gaya posing..sahih rama-rama boleh menang kalau masuk peraduan top model..hehehe

LifeSaver said...

mesti anda itu tgh dilamun cinta yg amat bangat..wah!!nmpk gaya nya geng rama2 & kupu2 berpacaran sekarang~

Monkey D Luffy said...

mintak hp... psp... dan mcm2 lagik..

kalau ko tak nak... aku yg mintak untuk diriku... mak mu belanja

»Tä§häbellä« said...

Wahh cayam mood besday lagike?? agaknyalahkan prezen apa yg paling special bagi si cayam ni hahaha..gtau pat!:p

dayenpanthepucca said...

apa kata minta kasih sayang lebih sikit daripada yang lain. lalala...

p/s: sungguh materialistik kapten tersebut...

pink_butterfly said...

kak tirana-btul ka kak tirana? ada gaya model x? hik3...

lifesaver-bunga2 chenta sdg bkembang gitu kan cik syafa~=p

kapten- haha, hp?psp? aku nak sumthing yang ladylike la...yg ble mbwatkan aku lawa...cehh...haha

tasha- rama2 suka accesories... heels ka...baju...cincin,gelang...

dayen- xtra kasih syg? hmm...ok jgk tu kan..tp cian adik bradik ku yg lain...

farah said...

kak yann...
the last pic tu u look a bit fat...ahahaha...okla tu..dr kurus kering..hehe..

pink_butterfly said...

hepp... actually u wanna say i look kurus kering ka tu aaa, farah...

ayie_helena said...

happy belated besday cik rerama.
moga panjang umor & murah rezeki & bahagia selalu k..
kekalkan kechantekkan anda...

jadilahh nurse yang berkaliber...hikhik

pink_butterfly said...

helena-'kekalkan kechantekkan anda...'

ayat tak ble blah tu...haha~

anyway, thanx sgt2!=p

Jard The Great said...

sbb ko dilamun cinta?? hehehe..

pink_butterfly said...

jard- hik3, sbb itu ka?hmmm...*smbil bwat2 bfkr*

Idayu said...

akk pun trfikir camtu gak..asyik dok hingat kt si dia kot..hihi,jgn marah:)