BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 6, 2009

tak sukaaa!!!!!!!!

aarrgggggggghhhhhh!!!!!!

sakitnya ati...!!!!!!!

tensen!!!!!!!

gerammm!

tak suka... tak suka... tak suka...!

tolongggg la aku....superman, ultraman, batman,kluangman,cicakman, mana korang di kala ini?

macam mana nak bwat nih??!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku bosan! boring! dan yang seerti dengannya.


nak bwat apa?
makan? - da kenyang.
tido? - sounds great. tapi tak ngantuk. siang tadi da puas menidurkan diri.
bwat entri? - tak ada idea.
blog walking? - tak ada mood. terbang ke blog owang lain pon memerlukan mood, kan?
tengok tv? - tak ada show yang besh untuk ditengok.
bergayut? - tak ada owang tepon. harus diingat bahawa aku hanya akan bergayut sekiranya ditepon. sekiranya aku yang meng'kol orang itu, aktiviti bergayut2an tak mungkin akan berlaku.
sms? - tak ada owang stat meng'sms. aku juga tidak akan men'start sms ngan sapa2 melainkan ada hal penting. keboringan tahap gaban ini pastinya tidak termasuk dalam kategori hal penting aku.
ym? - log in problem.
main tawen2? - partner nak main tak ada.
main masak2? - peralatan tak ada. lagi pulak memerlukan geng sepermainan yang ramai.
main mekap2? - hmm, interesting! tapi tak besh main sorang2...
tengok album - aik! idea apakah ini??? sungguh tak berwawasan. heii rama2, abis tu idea nak main tawen2 ngan masak2 tu berwawasan la sangattt kan?



sapa yang merasa apa yang aku rasa?
mari la bermain2 dengan aku.



songeh si rama2- tiba2 ex-bopren, mr.Z tepon suh tgk tv channel 122. rupanya nak suh dgr lagu 'dekat padamu'... lagu sejarah tuuuu... huhh, tak ada maknanya!!!

15 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

mengalami kebosanan tahap melampau ni... hehehe

dayen_pinkpanther_pucca said...

hargailah saat2 kebosanan sebelum tiba saat2 xsempat kebosanan. kui3...

piNky LuCiA said...

betul2.. setuju3.. hargailah ia.. hehehe

pink_butterfly said...

luffy- yaa, kbosanan tahap kritikal dah ni...

dayen&pinky-huhhu, akan ku mhargai detik2 indah kbosanan ini demi apa yg korg ckpkan...=p

Bunga Binti Nordin said...

mr z??
hahahahha :P
a memory gak tuh pd beta...

pink_butterfly said...

really? memory apa la tu agaknya..hehe...

piNky LuCiA said...

klu da mula bz.. mesti rindu saat2 manis masa yg ngah keboringan itu.. wakaka.. ley tdo time mana kita nak.. ley makn bila2 pun..

bl da bz.. makan tdo sume2 da tak sempt da.. huhu.. pk2 laa

Jard The Great said...

salam singgah... tak ingat la sepa yg bagi link blog nih.. tp mcm ade... tp aku tak ingat.. oi kapten! ko ka???

nways...idup akan bosan kalau terlalu bergantung kat teknologi.. hehe.. mcm ni lah perasaan adik2 bujang aku kat kpg..

try la blaja men gitar ker? menjahit ker?? hehe... bace buku ker?? carik hobi..

kebosanmu pasti ilang.. insyaAllah..

pink_butterfly said...

pinky- mjahit? haha,great idea...awk org k2 yg suggest utk sy blajar mjahit...=p

jard-aik, org k3 suh aku blajar mjahit...tpksa la aku pegi selongkar peti harta karun utk carik benang n jarum pasni...=)

sparkystar said...

adoiiyaiii,mcm mane nak tulun nie..kes juvana nie.huhu

lea said...

lorr..apsal bosan sgt nie?
g la shopping..
hehehe

pink_butterfly said...

sparky-kes juvana??aiyoo..umur da nak 23 ni pn msh tahap juvana ka enchek sparky?

lea-shuping? besh jugak... tp lg besh klu ada org sponsor...ahak3...nak cari sugar daddy la...lalalal....=p

Jard The Great said...

oi..apsal tak update lagi?? ehehe

Life^Saver said...

suka main masak2..tp kecik2..suka main2 kwin..besar2 pon suka main kwin2 {lifesaver suka gitu..kih3)

pink_butterfly said...

jard-hehe, idea x dtg2 lagi la jard...mlm ni kut=p

lifesaver- ooo,suka main tawen2 ek...jum main sesama*smbil angkat2 kening*