BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, January 13, 2009

aku dipaksa dan terpaksa.... sobb...sobb...

ggrrr... inchek sparky ni saja ja tau! mula2 tu, tak ada la pulak nama rama2 masuk dalam list orang yang di'tag... time tu rasa cam 'fuhh, nasib bek tak kena tag nih', sebab aku memang selalu berharap dapat eskep dari membwat tag ber'pixie... tapi oleh kerana tanak kena bawak gi mahkamah inchek sparky nak heret rama2 gi mahkamah kalau tak settle tag ni,sampai ati sungguh beliau kan... terpaksa la aku membwatnya jugak! ciss...

oh ya, enchek sparky, ucapan terima kasih ku itu terpaksa ditarik balik ya... u ols, inchek sparky ni sungguh terserlah sekali kesengalannya... mula2 dia tak letak pon nama ku ini... tup2 ble plak dia masukkan skali lepas melihat rama2 melompat2 excited sebab tak kena tag. tak ble tengok orang senang btol la...

apapon, mari la kita melayan jugak tag inchek sparky nih dengan nada tak ikhlas,

1. tag ur picts now.
2. upload it
3. description
4. tag other friends

setelah perbincangan pihak senat dilakukan, maka, dipersetujui bahawa pixie kat bawah telah terpilih untuk memenuhi tag ini...

haa, inchek sparky, jangan manyak songeh ya... trima aja pem'publish'an pixie ini... sapa suh mengetag rama2...=p

haa, dah siap! yeayy! hmm, tak ada la susah sangat kan? hihii~ berasa bangga dengan diri sendiri...

okeh, nak tag sapa ya...err...err...
hah!
aku nak tag kawan2 baruku itu...

cik lifesaver
enchek bean moreno

pastu,
cik atie
cik annelara

sila merajin2kan diri menjawab tag ni ya... mana ble jawab tag sorg2... harus ber'share2 prasaan itu... kan berkongsi tu amalan mulia...=p

err, part 2 entri ni, aku nak publishkan award n gifts yang aku dapat tapi tak di show-off'kan lagiii...

kad ni hikaria bagi aku sempena tahun baru ari tu... dah lama kan, tapi bru sekarang dapat publish... sori lori strawberri...

errk, kad ni pon sama... dari kak suzi sempena maal hijrah n new year... sori gak lambat publish, kak suzi...

dari lifesaver

dari reen

dari sir nik


dari enchek hafizi=p


dah siap! perfecto~
harap2 dah tak ada lagi la award n gifts yang tertinggal... kalau ada, update balik kat rama2 ya... ceehh, prasan... macam ramai sangat orang nak bagi dia gifts..

10 ayat-ayat comel:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

rajin nyer dia wat tag
hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

LifeSaver said...

tahniah cik rama2..anda berjaya!!!kagum!!!nape sy pulak diheret ke mahkamah skali???huk3

sparkystar said...

sape inchik sparky yg mlampaui btasan itu..alamak,aku la..hahaha..

sparkystar said...

tahniah anda bjaya!!! inchik sparky mhargai sgala titk peluh anda.ngeh3..tp name msti ada munga ekk??? tepik jek rama2 kan bgus,wawawawawa....

Monkey D Luffy said...

heheh.. abang sparky memang bijak

pink_butterfly said...

kak yanie- utang tetap utang kak...hehe...

lifesaver-klu x bwat tag ni,bkn sy yg heret awk ke mahkamah, ni ha, inchek sparky yg bakal jmpa awk kat sna...ngeh3...

sparky-aik, manyak songeh plak inchek sparky nih... ok la 2 letak bunga, klu letak pokok, jadi cm x lawa la pulak kan..=p

pink_butterfly said...

luffy-hehe, bijak? huk3, ya2...beliau sungguh bijak kan...

LifeSaver said...

lps ni ape lg idea inchik sparky..haha..jgn tunjuk!!!!

pink_butterfly said...

hehe, enchek sparky mmg sengal! lps ni nak join audition AF plak,lifesaver...ehehe...

ayie_helena said...

hye cik rerama...ololo lawa nye bunga kat muka cik rerama itew nie..ngee~~
cik rerama pun npk cwit jew...
wah gitu