BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 16, 2009

surprise!!!

cakkk!!!

haha... terkejut tak nampak ada rama2 terbang dengan riang gumbira kat sini??? kalau korang tak rasa terkejut pon, tolong berpura2 rasa terkejut pon jadi la.

alaa, kan ini taman aku, so, suka ati aku la bila2 nak datang main kat sini...=p

wah3, inchik sparky... bukan main suka lagi ek lepas dengar diriku ini tak dapat online. hampeh punya membership-partner... mulai sekarang kita putus hubungan la camni... kita bawak haluan masing2... between you and me, its over!

cehhh, cam apa ja kan... haha, jangan marah inchik sparky, si rama2 ini hanya bergurau senda sahaja ya... no heart feelings, okay!*wink2*

haa?? apa? korang tertanya2 bagaimana dan mengapa aku masih enak bermain2 dan bertebangan di taman ini sedangkan dalam entri lepas bukan main lagi aku menangis2 padahal titis kan eye mo kat mata menceritakan kesedihan aku tak dapat online??? hahaha... kasi ketawa sama mereka kerana tertipu...

eh, bukan! bukan aku menipu atau sekadar nak bwat propaganda amenda propaganda ni ek? aku main blasah ja. ahh, lantak la! janji korang paham actually aku pon tak tau perasaan apa yang aku patut rasakan sekarang. hmmm...*berfikir sambil garu2 kepala*

ntah la sama ada nak rasa gembira atau simpati kat kakak aku sebab dia dah tertinggalkan laptop ni secara tak sengaja sewaktu kami kelam kabut nak bertolak gi airport tadi. bukan aku tanak drive balik umah untuk amik laptop kakak tu, tapi masa dah suntuk sangat. kalau patah balik nanti dia pulak tak sempat nak check in. tambahan lagi, kami dah half-way jalan waktu dapat tau yang laptop tu tertinggal kat umah, so, tak dapat la nak patah balik. aku pulak dah siap2 bawak laptop untuk dihantar ke spital tadi, tup2 lepas tau yang laptop kakak tertinggal kat umah, aku ubah fikiran. tak payah la susah2 antar laptop aku tu ari ni. esok2 pon boleh.. haha...

so, di sini la aku pada ketika ini... menghadap laptop kakak yang aku kira memang tanak meninggalkan umah kami yang sememangnya sungguh indah dan permai atau mungkin laptop ni tanak pergi meninggalkan aku! hak3..... untuk kakak aku pulak, aku doakan supaya dia bakal menimang laptop baru dan redha dengan peninggalan laptop-nya ini...

haa, untuk geng rama2ku, aku tak jadi nak bercuti ni, so, jom teruskan meeting kita macam besa ya! sapa2 nak jadik geng rama2 untuk wanita dan ramu2 untuk lelaki, sila tinggalkan alamat YM anda untuk di'invite.. =p


songeh si rama2- ramu2??? apakah perkataan baru?

23 ayat-ayat comel:

sparkystar said...

alamakk....mcmm mane ada balik nie,baru inchik sparky nak bgumbira skejap..arghhhh,tension nyeeeee hdup aku!! hehehehe....

sparkystar said...

eleh...cik rama2 yg smbunyi kan laptop akak dia,jahat kan rama2 nie,ish..ish...apa la nak jadik ekk.

farah said...

where is ur kakak going??
she got job there ka???

eworque said...

haha.. amik kesempatan.. emm geng ape tu kt ym?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

aper2 pun
blog kamoo comey...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

pink_butterfly said...

sparky- haha, suka atau tidak. i'm here!!!=p eiks, ada plak tuduh diriku meng'hide-n-seek'kan laptop kakak tu... aku budak baek tau!hihii~

farah- kakak's going 2 kl=p

eworque- bkn amik ksmpatan, ni la namanya kalau rezeki, tak kemana~ geng apa kt ym? ohh, itu la dia, geng KING KONG...haha, nak join x? bagi la ym...

kak yanie- thanx kak yanie...blog akak pon tomei jgk...=p

eworque said...

wan_2410

add ler jd geng

Mohd Ramzi Ahmad said...

kupu2 la senang :)

pink_butterfly said...

eworque- okay siap! jap g akan mucul invitation utk awk=p

ramzi- haha, nak kupu2 jugak? tanak ramu2 ek?

BeaN MorENo said...

heheheh

Monkey D Luffy said...

hahaha... ko sengaja kan

pink_butterfly said...

bean- i2 saja yg ble dikau katakan?

luffy- sngaja apa kpten?

hafizi mohamad said...

hehk..cik rama2 ni sje je nk bikin havoc ekh..kata xdpt on9.tp on9 jgk.. hahaha

dayenpanthepucca said...

hurm...ada hikmah disebaliknya... (chewah!)

pink_butterfly said...

hafizi-tu la namanya, kalau ada jodoh, xke mana kan...=p

dayen- a'ah...ada hikmah tuuu...hahah...

AnnELara said...

hahahaa....slamat kembali cekgu...waaa# winduuunyaaa...hahahaaaaaa

AnnELara said...

cekguuu semuga seksus slalu...huhuhuuu

pink_butterfly said...

anne- cehh, cam da lama x jmpa cekgu ja ni...padahal bru 1 ari nda bkontek...hihii~

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

wah..rezeki terpijak nie hehehe...
dapat lenjan laptop kakak sampai lunyai...hehe

pink_butterfly said...

kak nrina- haha, rzeki jgn d tolakk....=p

BudAk hijAu said...

nak ym jugak!!!

buhsan tahap cipan bertanduk dh nie...hahahahahha...

wiseman1stopcentre said...

salam...
ye nak ym gak ar...heheheh
ALWAYS SAY THANK YOU...FORGIVENESS & GRATITUDE...

pink_butterfly said...

budak hijau & wiseman- ym rama2 ada kat 1st column 2...sila2 la add=p