BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, January 4, 2009

apa lagi nii???

ari ni aku nak bwat entri bergambar laa... aik, apsal nih? ari tu kan si rama2 da cakap yang entri bergambar da abis, jadi apa kes nak bwat entri bergambar lagi nih!

ala, u ols ni... tak sporting langsung... kemon la... be sporting morting okeh... promises are meant to be broken, kan... hihii... lagipon tak sanggup la nak membiarkan ati sanubari aku ni terbiar meronta2 sebab nak meng'show pixie dalam ni... hmm, kalau u ols tanak tengok, apa kata kalau korang tutup mata sambil men'skroll enchek mickey mouse u ols tu ke bawah... tutup mata sampai dengar rama2 cakap 'buka!' okkk??

okk... tutup mata...

1
.
.
2
.
.
3
.
.
4
.
.
5
.
.
bukaa mata sekaranggg!!!!!!!!!! cepattttt.....
tadaa~




aik, alamak! gambar pon muncul la pulak... apa la pixie nih... orang da cakap 'jangan muncul!' dia nakkkk jugakkk... gila glemer btol la gambar2 nih... eeiii... korang jangan la salahkan si rama2 ini pulak ya... pixie2 ni memang tak pandai dengar cakap... ggrrr...

anyway, dah alang2 pixie ni kuar, mari la kita dengar kesah 1001 malam si rama2 pasal cerita di sebalik pixie2 ni suma... lalalaa~

dah 2 ari aku jadi nanny kat umah... menjaga anak kazen belah ayah... bentangkan aja toto kat ruang tamu and letak dia kat situ... nasib bek budak nih memahami tugas aunty dia sebagai blogger yang tegar... pandai dia menghiburkan ati nya sendiri... golek sana, golek sini... tengok pixie dia yang tengah bergolek atas bantal tuh... haha, siap bwat aksi stunt lagi, menunjukkan betapa hepi nya dia mempunyai nanny yang sporting cam si rama2 nih... sambil memantau baby bermain menerusi cctv, dapat la aku mem'blog'kan diriku dengan aman damai... cuma sesekali tu terpaksa jugak meninggalkan laptop sebab baby telah merangkak'kan dirinya untuk makan angin kat bawah meja... ntah apa yang besh sangat kat bawah meja tu aku pon tak tauuu...

pixie kat bawah ni plak di ambik time aku gi umah pacik untuk men'sure heboh'kan besday party anak dia...




fuhh, berabis aku mamam kek, dah la makan nasik 2x topup... blasah pudding lagik... aii, lena la aku tido malam ni...


ehh, korang tengah bukak mata or tutup tuh? banyak pulak pixie kali ni, jangan marah tau.. suma nya terjadi di luar kawalan... kiranya gerakan luar kawal la ni.. so, jangan la marah si rama2 kerana ternyata si rama2 tak bersalah dalam hal ini... huhhhuu...tak kesah la kan, janji rock! yeahhhhh!!! aikk, tetiba lak...

okk, story da abis, pixie pon da abis... sila la menutup mata anda sekarang... heheh...

10 ayat-ayat comel:

Lelaki dan Bunga said...

oh belum layak jadik ibu ni... blogger tegar blh ler

pink_butterfly said...

uikk, baru ja beberapa minit d'publish, dah dpt hidu kewujudan entri bru ek... haha, mmg blom layak jd ibu lagi...kan msh bdk2 lg ni...=p

Monkey D Luffy said...

lelaki dan bunga... jangan kaco. ngeh3

pink_butterfly said...

ha, kapten, tlg la bg warning kat enchek L&B tu...haha

dayen_pinkpanther_pucca said...

hurm, mcm skandal ria ja. asyik kapten jak yg mengomen. tentu borink kan rama2...lalalalala....

pink_butterfly said...

dayen, haha, tau takpa... apa ble bwat, tak ada lagi yang nak mengomen selain si kapten nih... harus beterima kasih jugak kpd beliau...hehe...=p

lea said...

nampak comey jer kek tue..
hehehe

pink_butterfly said...

lea, mmg tomeii pon...hehe...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ganas nyer budak kecik kat atas tu

hehehhe....tp menten comey

(^_^)

::_Yanie Putrajaya_::


*********************************

pink_butterfly said...

haha...haruss maintain tomei kak...

aktif nya cm lipas! hehe...