BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 22, 2009

greetings to u...=)

ari ni aku tak ada nak story apa2...
cuma nak bwat entri khas untuk mengucapkan HAPPY BIRTHDAY kat kawan blogger a.k.a abang-sehari aku... beliau adalah... jeng3....


INCHEK SPARKY!!!

yeahhh.... ari ni, 22hb januari 09, selamat suda inchek sparky melangkah ke umur 23 tahun... tunggu ya inchek, 1 ari lagi, insyaallah, rama2 ini pon bakal menuruti jejak umurmu itu... well, sebab tu aku cakap inchek sparky ni abg-sehari aku... sebab beza umur kami hanya selang sehari...besh kan?*wink2*


semoga inchek sparky hepi, murah rezeki, dan sentiasa berada dalam lindungan ALLAH...


songeh si rama2- psstt2, inchek sparky, kalau dapat masuk af nanti, jangan lupa adikmu ini ya!=p

10 ayat-ayat comel:

Pewaris Reformasi said...

haha, kau nak bagitau birthday kau sebenarnya kan?

ok2, selamat hari lahir cik rama2..semoga panjang usia dlm ketaatan..

dah besar jgn wat perangai budak2 k? hahaha :p (psst, sebenarnya buat je tapi jangan la depan orang ramai, haha)

Monkey D Luffy said...

hepi besdey abang sparky...

sparkystar said...

aku la inchik sparky yg dmaksud kan..maceh my dear rama-rama,kupu2 rasa tharu nie,ngeh3

sparkystar said...

nak hadiahhhhhhhhhhhhh!!!! hehehe

lea said...

a'ah..
cik rama-rama saja jer wat entry cmni..
saja nak promote besday sendri kan?
kan?
hahaha...

btw,
wish u hepi besday...
esok kan??
xpelah wish awal..
hehe

AnnELara said...

cekguuu selamat ulang tahun...huk#3

AnnELara said...

semuga panjang umo.... semuga sukse slalu

AiE bAhRi said...

Happy besday to Sparky..(",)

tira said...

kak Y, i thought ni boyfriend kak Y tau :D
sbb masuk ja page ni terus mata terfokus kat gambar tu haha
sekali bila baca bukann daaa
termalu sendiri hehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

tumpang wish

HAPPY BIRTHDAY

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************