BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 15, 2009

commercial break! bad news...

uwaaa... uhuk3... sob, sobb...

sesungguhnya itu menunjukkan betapa aku mempunyai bad news untuk dikhabarkan kepada u ols...*sambil titiskan eye mo kat mata*

bwat pengetahuan korang, starting dari esok hari, aku akan berhenti dari ber'blog...

apa? berhenti?

ya, berhenti... bukan sahaja dari ber'blogging, malah ym dan friendster jugak! so, kawan2 n geng ym tu, jangan merindui n tercari2 si rama2 ini ya! jangan jugak melupakan diriku ini!

hah, kenapa???

ok2, let me explain, aku cuma hanya berhenti sebentar sahaja... u ols jangan pulak tak datang lagi ke taman ni... aku tau, pasti ada orang2 yang akan merindui si rama2 yang selalu prasan cun ini kan...ahak3... prasan lagi...

okey, mari la aku memberitahu u ols sebab musabab aku tak dapat ber'blog coz rasa cam tak besh plak kalau juz menghilangkan diri camtu aja... well ini adalah disebabkan oleh masalah aku yang tak dapat meng'online'kan diri... laptop aku tiba2 telah dijangkiti penyakit. bukan penyakit tag yang selalu aku bebelkan selama ini. tapi, ntah la, aku pon tak ada idea penyakit apa yang telah menimpa laptop aku tu... tak ble nak detect wireless... tensen btol...

slama ni, aku online dengan menggunakan laptop kakak... esok, dia pulak akan berhijrah ke tempat lain, which, of coz la laptop ni dibawak bersama kan...

so, aku dan jugak kamu haruslah bersabar dengan penantian ini... cik syafa! soal penantian lagi nih! hehe... at least, sehingga laptop aku siap dibaiki. aku cadang, esok nak antar laptop tu gi clinic untuk bwat treatment... =p

hopefully tak ada serious injury and ble siap cepat2!!!

untuk geng2 butterfliesku yang tersayang, waah, cam bagi speech plak kan! jangan sekali2 korang melupakan diriku ini...

buat butterfly2 yang datang singgah ke taman rama2 ini, thanx banyak2... sila la meneruskan persinggahan anda di masa akan datang!=)

untuk butterfly2 yang ingin bertukar2 link, sila tinggalkan jejak di ruangan komen entri ini,k. takut plak jejak korang tu tak dapat dikesan kalau u ols tinggalkan kat shoutbox, anda akan di'link'kan sepantas kilat sebaik sahaja aku dapat online... dan pastinya aku akan turut turun padang untuk melawat blog u ols yang of coz akan dikategorikan sebagai blog yang vogue and de vass sekiranya telah menjadi geng taman rama2 ini...*wink2*


oraits, gotta fly out...
tata suma, taking care!

i miss u, u miss me,k!
okk, tak ada kaitan. haha...

15 ayat-ayat comel:

eworque said...

lorr baru je link dh nk pause. jgn lama2 eh.. cik rama2 ni name pe? dh ler chat kt blog sy pkai nama sy.. emm

Monkey D Luffy said...

huhuhu... kapten akan merinduimu

LifeSaver said...

lor~ cik rama2..nape pergi tanpa memberitahu ku..aku xde kwn2 mau terbang jalan2 ni~

aKu..DiA...kAmU said...

X per... xper..kitaorg akan sentiasa menunggu...hehehehe...gi repair dulu per yg patut ek..

ayie_helena said...

almk...cik rerama dh nk pegi...hurmmm....bru jew nk sok sek sok sek..ngeee...ook cik rerama...i'll miss u come here...ngeee
have a nice day

BeaN MorENo said...

heheh...alamak cik rama2 ku dah nak terbang...APA!!!ini xbley jadi...

hafizi mohamad said...

cik rama2 nie..beli je laptop br.. kn senang.. hahaha

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

dui kasian c kawan xdpt on9..
ba doa2 ja tu laptop ko xda kena chikungunya.. hik3..

sparkystar said...

yahoooooooooooooooooooooooooooo...mlompat2 keriangan..suka nye dia tak de,ada ke tak de sama jek tak penah rindu okehhhh...hahahahaha (gelak jahat)

sparkystar said...

hop..hop.. horeyyyyy
hop..hop.. horeyyyyy
hop..hop.. horeyyyyy

BudAk hijAu said...

loh....ape kate cik rama2 beli jew laptop baru..ngeee~

Sifu Mirza said...

betullah cik rerama... cari je laptop baru...

apapun selamat 'bercuti rehat'...

:-)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

takpe2..
kalau dah bleh online sok..
buzz kak yanie k

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥


*********************************

lea said...

alala cian nya sama cik rama2..
daku akan merindui teman serama2 nganku..
ngee~~

wiseman1stopcentre said...

hehehe
OOO sedihnye...xde la lepas ni...haaa
pa kata g jumpa bean moreno..dia leh repair laptop tu...cuba tanya dia cik rama2 ku sayang...jgn putus walau sementara percintaan kita..(ceh..wah..heheh)
alasan yg x relevan...kawan2 ader...harga leh bincang....
ta..ta..ta...

p/s:angkat laptop baru je....heheheh