BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, January 22, 2009

my special day!

oits, nampaknya niat suci murni aku dalam entri kat bawah telah disalah ertikan... ciss sungguh kalian suma aah... sampai ati tuduh aku sesaja nak promote besday sendiri... sob..sobb... tecik ati aku tauuu...

tapi tak apa! no sweats. aku kini kembali dengan janji2 manisku dahulu. ia bukan sekadar janji manis sekarang coz entri ini buktinya... chewahh! haha...

dalam entri aku pada 23 disember yang lepas, aku ada berangan nak sambut besday ngan macam2 angka 23 kan? sebabnya, ari ni aku dah menjadi 23 tahun! tapi aku tau, itu cuma angan2 terlampau sahaja... sebab mana mungkin aku dapat celebrate besday 23 hari 23 malam dengan 23 bijik kek! kawen ngan anak raja pon blom tentu lagik angan2 aku tu ble tertunai... dalam mimpi ja la rama2...

setelah berfikir 23 kali, sambil mengucapkan HAPPY BIRTHDAY pada diri sendiri, aku nak men'share ngan korang pixie yang telah aku janjikan... bukan setakat 23pixie, malah lebey dari itu... aku nak bwat dalam bentuk video sebab malas nak upload pixie manyak2 dan korang tengok la ya... mungkin aku akan biarkan video ni untuk beberapa hari mengikut mood aku sebelum mendelete'nya semula...

untuk mengelakkan dari korang menuduh aku syok sendiri plak, aku ada selitkan pixie aku together2 ngan family dan kengkawan... jadi tak la korang bosan sangat asyik tengok muka aku ni ja kan...

okehh, aku namakan video ni ngan title 'behind de scene'... hak3, mengada2 la si rama2 nih...menyampah i tau!

tengok la sapa member korang si rama2 slama nih! haha~

VIDEO HAS BEEN REMOVED!

23 ayat-ayat comel:

Monkey D Luffy said...

yeah aku first... hepi besdey

LifeSaver said...

oho!kapten dlu!!!happy birthday dear. may Allah bless u!!mg pnjg umur & murah rzki

hidup geng rama2 + kupu2

K154 said...

Happy birthday yann.. Lama x ym..

hafizi mohamad said...

orh.. hepi bufday tuk miss rama2.. semoga anda mendapat apa yg di hajati dlm idup anda.. :) err..nk adiah.. hehe.terbalik pulak...

IrFuxgly said...

hehe happy birthday kak yan~

alif-mikail said...

pin jugak.. pink la mata itam ku macam ni..

happy bestday.. amacam?

sparkystar said...

selamat ulangtahun kelahiran dirimu yg ke 23,smoga yg dhajati tmakbul n dpermudahkan sgala pjalanan hdupmu..hehehehe

sparkystar said...

hepi birthday to u
hepi birthday to u
hepi birthday to cik rama-rama
hepi birthday to u.....

ada sesuatu kat blog inchik sparky
nnt amik k!!

Idayu said...

Laa..22hb1 tu ke?sama besday ngan abg akk.Hepi belated besday ye.Moga sentiasa sihat, hepi dan dirahmati Allah.:)

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

happy birthday...
aku ingat lg birthday ko.. hahaha..

vishalini said...

Hello hi i found your Blog quite intresting.Well i am Vishalini from india i'm also quite new to this blogging world.So now i am searching for my new friends.i found you in my one of my friend's blog friend's list.I hope you can be my one my friend forever.So i have added you in my blog roll.Hope you will also add me in your friends list.Anyways my dear friend happy Blogging....And stay in touch.Bye.

AnnELara said...

cekgu sila ke blog anne!!!!

pink_butterfly said...

thanx suma~

kak ayu, besday rama2 on 23rd jan... haha...time publish, tarikh blogspot nih msh on 22nd plak...=p

LifeSaver said...

cik rama2..dapat hadiah ape?

eworque said...

happy birthday cik rama-rama.. have a nice weekend and holiday..

h[i]k[A]R[i]© ☂[x]O[x]O☂ said...

hepi bufday yan.. ;)

chi am said...

Jika diri tak seindah SULAIMAN, tak perlu mencari teman secantik BALQIS, kan balqish kan? eh silap.

hepi besday yan.

vidadarisakura said...

hepi befday!!!!!!!!!hee

syaza said...

hepi belated burfday!!!
^o^

piNky LuCiA said...

hepi belated bezday.. smg pnjg umo + awet muda sll.. hehehe

AnnELara said...

WAAA3 BESTNYAA... COMIEEE AYUU YOOO HUK3 HAPE BESTDAY!!!!

AnnELara said...

cekgu....eko memang cun ar ndak dapat d napikan lagi....

dayenpanthepucca said...

bornday hepi. lalala...=)