BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, January 12, 2009

salah siapakah?

mood semasa: sakit tengkuk

bangun awal pagi ni tengkuk aku terasa sakit. nak toleh kanan kiri pon terpaksa berhati2.

adoii...

adakah ini disebabkan kerana aku ni terlalu aktif sewaktu tido? galak bergolek 360 darjah di atas katil sehingga menyebabkan tengkuk aku terseliuh?

atau mungkin jugak ini suma salah bantal aku yang pandai menghilangkan diri sewaktu aku tido. ciss, nampaknya bantal aku lebey suka duk lepak atas lantai daripada bersama2 aku melayari mimpi di atas katil sebab bila saja aku bangun pagi esoknya, aku pasti tersepak bantal kesayangan aku tuh. hiskkk, nampaknya bantal aku ni tidak la menyayangi diriku sepertimana aku menyayanginya...

mood sekarang: berasa sangat kecik ati.

ok la. itu ja nak cakap.

bye!

20 ayat-ayat comel:

Jard The Great said...

alala... kesiannyer.. huhu..

ade bantal busuk plak.. hehe..

aku rase mesti ko aktif bergerak mase tido nih.. naseb baik ko bukan jenis sleepwalking..ntah kat mana ko bangun nnt.. hehe

yani_worldpeace said...

pekena kali si fatin kali...

pink_butterfly said...

jard- ha'ah..tu la..klu aku ni type sleepwalking, mau nya bgun kat toilet nti...haha...

kakak- haha..ntah la..mgkn jugk=p

sparkystar said...

alahaiiii..dah teleng lak pale dia eh,ciannya...ngeh3

Monkey D Luffy said...

kenapa kecik2 ati?

Tirana said...

Rama-rama...

kak tirana pun sakit tengkuk jugak..silap bantal kata orang tua-tua..Hari ni nak menoleh pun susah tapi kerja buat jugak..hehehe

Mohd Ramzi Ahmad said...

sebelum tidur nnt ikat diri dengan bantal :)

pink_butterfly said...

sparky- ya la inchek sparky...da teleng da kpla rama2 nih...hehe...

luffy- kecik ati ngn bantal yg mninggalkn diriku di tengah mlm...

tirana- ya ka kak?alahai..sama la pulak kita ya...

ramzi-hehe...idea yg bernas sungguh!

AnnELara said...

ump... cekgu.... macam mana boleh jadi sampai begitu... cekgu tido ndak baca doa erk??? basuh kaki??? cekgu... cekguu....

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

jangan kecikkan hati nanti merana di kemudian hari.. besarkan jiwa nanti... err.. err.. nanti apa2 lah..
kah3..
*xtau apa mo komen tp mau juga komen*

pink_butterfly said...

anne-hehe...ada kaitan ka psl ketidakbasuhan kaki ngn sakit tengkuk ni anne?=p

tulangikan-haha...anyway,thanx 4 tetap dropping ur komen vujie...

piNky LuCiA said...

adusss... comel nya.. ade bantal busuk ke? hehehe..

hmm.. pgg laa kuat2 bantal tu.. nnt dia tak lari jauh3.. huhu

lea said...

alala...ciannya kamu..
meh lea marah bantal bucuk kamu nak?
hehehe

btw..kamu ditag taw..
tgk kat blog utk amek tugasan..whee~~

Pewaris Reformasi said...

tengkuk sakit tu orang panggil salah bantal kan?

amboi, maafkan saja dan teruskan hidup :)

mari aku belanja makan supaya kamu kenyang dan x marah2 lagi..

BeaN MorENo said...

hek eleh...itu je ke ko tulis...hehehe...cian ko kan...xpela apa2 pun aku support ko.hahaha

pink_butterfly said...

pinky-a'ah, tu la...pandai lari pulak bantak tu kan... jahat sungguh...

lea- ha'ah..tlg la mrh bantal 2 spya dia x lari2 lg...hah, tag???wokey, jap g sy g amik...waahh, bsmgat sunggah rama2 ni kan...

pwaris-blnja mkn? jom2!!! yeayy!!!

bean-hehe...sila la support menyuport apa jg yg rama2 ni bebelkan,k!=p

Pujangga Asmara said...

nsb baik bergolek 360..kalo bergolek smpi jatuh katil lg sakit.. muahahaha..

pink_butterfly said...

PA- tu la pasal...nasib bek...hehe...

dayen_pinkpanther_pucca said...

mungkin bantal tersebut perlukan lebih kasih sayang...ehe...

pink_butterfly said...

ha ah kan dayen...nti rama2 akan curahkn lebey kasih syg kpd bantal tsebut...