BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 2, 2009

u don't make my blood go upstairs!

mesej masuk.

016-*******

'hai ayu...' aik, sapa la pulak ni? carik ayu kah?
aku : 'sapa ni?'
'salam ayu...'
aku : 'sori2, salah number...'

no reply. good. aku ble tido dengan aman. maybe btol orang tu salah number.


**********

msg masuk lagi

'ini yan kan?' aik, dia tau nama aku? ooh, means, dia bukan salah number la...
aku : 'hmm... last nite cari ayu kan. mana ada ayu di sini. dats y aku cakap salah number. sapa ni?'

no reply. bengong!

**********

malam. lepas online kat ruang tamu, aku masuk bilik. tengok enset. 2 messages received.

'hai syg...'

'syg suda tido?'

aahh, mula dah orang ni.

'siapa jugak ni?'
'ala syg ni... bwat2 x kenal pulak...'
'kalau x mau bagitau, suka ati la. aku pn malas mau layan org yg x dikenali ni.'
'syg dah lupa? kan kita penah tido bersama'
'syg...'

WHAT THE........................................................................................heck!!!!

nak ja aku reply ngan orang tu camni,

'hei u! u don't make my blood go upstairs ah... kalau my blood suda go upstairs, i'll..................................

err...... apa yang aku nak bwat kalau darah aku naik???

kena fikir dulu ni. kalau tersilap cakap, kang nampak cam tak cool dan tak comel la pulak kan...





apa2pun, jom makan eskrim dulu. sejuk2kan ati yang tengah panas ni. sesedap rasa ja cakap aku penah tido dengan dia... adakah ini ble dikira sebagai sexual harrasment???


nasib bek dia juz mesej, and bukannya call... kalau dia call, confirm malam ni jugak aku gi tukar number fon baru~

14 ayat-ayat comel:

khaLifah feDi said...

emm yan jgn luper wat tips dajalkn urg tue ok hik3...

*yehaaaa...kitew dajalkn dye yuhuuuuu...

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

cik rerama sabar yer...namo marah2 taw..nti dah xchumil...

P/s : kekalkan kechumilan mu

lea said...

mesti lelaki tue nak ngorat kak yan...
tapi kan...
bile die ckp penah tido bersama....
memang giler n melampau...
siot je kan...huhu
tp kan kot2 rumate kak yan dulu kot...
kan kak yan selalu tido bersama ngan diorg..
hehe

pink_butterfly said...

kf-hmm,sbg sorg yg comel dan berakhlak mulia, amat lah tidak wajar utk ku mendajal kan org wahai kf....


ekekeke....



cik hel- geram la cik hel...ssdap rasa ja dia ckp penah tdo sama2...cess sungguh! =p

pink_butterfly said...

lea- haish, klu akak dpt tau sapa yg bwat tu, especially klu kwn2, mmg akak sumbat mulut dorg ngn cili....

hik3...

enasan said...

sabau ye cik yan..adikku..ade yg saje nk kacau kamu tue..hik3..tp ayatnyer x supaN langsuNg...



p/s..ku dh "menCut" ramButku..hik3...

Perisik SR said...

what about share the number with me?

pink_butterfly said...

kak ena- tu la..nak ngorat kut...tp salah cara nya....hik3..prasan ja sy ni kan..=p


syah- mau number dia ka? xpyh la ah, kang dia ckp yg bkn2 plak...bengong 2 org...

khaLifah feDi said...

ai ceh..yelah2..ko mmg chumil pon..ndak aper cancel2..tukar plan b..kite wushar2 dye ok.lalala..tu cara yg paling chumil aq rase kot..

pink_butterfly said...

kf, hiskkk...tak kuasa i nak usha dia kf....haha!=p

piNky LuCiA said...

wow.. dia bg statement yg agak berani.. mmg org tu sengaL.. ish2.. ni suda jd ggu seksual ni.. huhu

tp klu nk ngorat cik rama2 pun agak2 laa.. guna laa cara lain..

tak suka jugak.. huhu

pink_butterfly said...

pinky, tu la....

klu nak ngurat ngn cara cmni, cnfirm kena rejek kan....

vidadarisakura said...

maki jak.kompom dia pikir 2-3 kali pasal ko..
lepas tu nda berani ngurat...
haha

pink_butterfly said...

V- maki V? nti aku fkrkan ayat2 makian yg ssuai aa...